EAFC24 Ultimate Team 討厭區 (116) Live TOTS 迎接英超TOTS

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
上年仲多 不過全部下欄野 得隻saliba叫做見得下人 但都捱唔完成個tots就被淘汰
頭一個major league+prem tax先貴 出多2個league好快跌價
Saka同Saliba今集應該都勁既
不過點睇都唔似好貴
仆街 出咁多阿狗又想呃我錢 但係賓白都有唔係好公道 RB我簡阿樂多d 定係當CDM
賓白今季好穩定喎
係勁 又多助攻 不過我都唔係好肯定係咪去到TOTS Level
希望有包皮 今季真係好勁 我覺得好過影jj
包大人一張卡都無
有totw 嘅
好唔公道
終於磨到上D1, 過兩日又跌返落唔知d幾
Gp想點撚樣啊?屌你老母
White saka ode saliba rice raya

岩岩做88pp 抽中 呢隻野無見過人用 但用左幾場好用到傻 輕身但有身位無防技但搶到波 即刻踢左龍虎切落後備
終於上到D1
https://twitter.com/FUTxGG/status/1782748980612337743?t=L_iw8F5hnsVDokDybPCFlg&s=19

而家開始每打一場都有50經
打將多場派幾多場
未滿level既巴打加油了
跳左咁遠真係get唔到
但你用晒個三隻生日卡應該係計的
定你地打左friendly 唔係coop?
我12lv now
見到終點啦手足
打多560場就可以抽icon pick
打多560場就可以攞到ww klose
有冇人同我一樣會留WL獎啲ut champ live player pick 等英超tots開 不過唔知得唔得
寫明tots live player pick應該100%唔得
反而daily play個大任個包寫tots guarantee 就有機
(雖然我覺得9成係打錯)
但唔差在留多兩日搏下
玩唔明隻game啲協防係咩玩法
啲位成日走到勁撚亂黐撚線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞