EAFC24 Ultimate Team 討厭區 (116) Live TOTS 迎接英超TOTS

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
用晒所有方法check ,直插modem , 改dns ,打埋上hkt 問
都係鈍到仆街 單刀起腳會慢半啪俾人勾走
但場場對面都係裝左加速器咁 直角轉身 亂chok 一射即入
Eq訓練game
CLS WL好多撞frd友 開唔到場
建議成個psn轉,ea無恥到場場做9你咁仆街
玩左呢閪隻驚兩三年
唔明點解啲人可以成日有咁多新發現
係唔知係邊道搵到位入
覺得自己係比EA做鳩針對又盛

全game得一個,83pp銅包開中
真呀 所以個post啲話題下集又重覆
好撚癲 上HKT問點解決畀EA做波
試下打慢啲 適應下個gameplay

GP唔同節奏都要調整

今個GP就係睇準放三角/斬中 唔好扭
亂chok都贏你….咁都講得出轉game 吧啦
想知人地點答
可能係叫佢check埋個腦
平心而論
我係香港收嘅free w仲多過係外國收

香港平均每個wl都收到1場以上
黎左英國,兩三個wl先有1場
好多開場直接走/踢左十分鐘覺得唔夠踢就踢個波出界再走

而且根據自己11w後送哂個5-8場
有1/3會見你offside trap+移哂龍都照慶祝/幫你pause
我差30000分 刷唔刷好
都game 尾,又炒返起game 頭嘅topics
生命誠可貴
收到幾多free win同曬唔曬時間又係兩個concept黎既
我唔係介意要踢足20場 宜家我屌既係香港9成9人都係為咗自己而曬人地時間
同埋可能人人體驗唔同啦 你後半part講既野我季初到宜家喺英或美都未遇過
最閪都只係dr追到和波即走場/睇full playback
tots慣例唔會加icon hero 要出仲有成個歐國盃慢慢玩
想知playoff打3w等refresh係咪好撚奴隸
點會呀, 好多人都係咁
今個post #169已經有人咁做

4月尾繼續奴, 垃圾包都可以出tots架, 咩pack都要👅盡
到時候應該又有live card
屌點解香港人咁撚鍾意入場即quit唔送場 個撚個都係咁 唔係就直頭簡friend打
我由2點半排到宜家都未撚踢到一場完整 曬撚晒啲時間
我同你敵對關係 點解要送比你?
冇話一定要送 我琴晚11w差兩場收隊姐 送咗都冇用
只係睇到香港人同歐洲/北美既分別 就係個格特撚別閪 特撚別自私姐
平心而論
我係香港收嘅free w仲多過係外國收

香港平均每個wl都收到1場以上
黎左英國,兩三個wl先有1場
好多開場直接走/踢左十分鐘覺得唔夠踢就踢個波出界再走

而且根據自己11w後送哂個5-8場
有1/3會見你offside trap+移哂龍都照慶祝/幫你pause
收到幾多free win同曬唔曬時間又係兩個concept黎既
我唔係介意要踢足20場 宜家我屌既係香港9成9人都係為咗自己而曬人地時間
同埋可能人人體驗唔同啦 你後半part講既野我季初到宜家喺英或美都未遇過
最閪都只係dr追到和波即走場/睇full playback

屌點解香港人咁撚鍾意入場即quit唔送場 個撚個都係咁

Srooy 可能我理解錯左你意思

同埋都唔少我入頭兩三球都skip慶祝
對面script到追和即刻慶祝
平時有信心咁贏波有冇拍片,要拍低方便之後睇返
因為我唔知返工壓力大定開始老人痴呆
我呢兩年都有咁既問題
解決辦法係行住踢,少控波多傳波,而且多向空位傳完全唔攻
傳到有返手感為止
姐係wl 既playoff 打多3w??
隻 saliba 勁撚到仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞