EAFC24 Ultimate Team 討厭區 (116) Live TOTS 迎接英超TOTS

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
有冇ching fact check咗
如果真係加返一日 我宜家可以開咗啲83pp先
屌用2張89換5張83
戇撚鳩 個機率好少少會死咁
咁都頓 一下R1 一下R2 +rapid 個下快到癲喎 如果佢係rashford,可能已經成球野
98 pace 97 agility 99 balance都鈍
所以我開始唔明頓既意義 Drogba 用左engine其實都算靈活,我覺得西甲夏撚個種就叫頓
想問下Zaha頂唔頂到Coman,屎忽痕想換,用coman 用到悶,定等聽日勁中加拿祖
best 三個數值都低過佢
但係好靈活,
所以要自己試下先知
琴晚playoff先比zaha強姦
埋身就爆落底大力ping pass cut back tap in
唔埋身就whipped pass傳中

當然最好中間要有隻巴哥
就係有所以先問 見佢平平地想買黎撚下,但應該等聽日先,feel到個市會肚屙
不嬲模組決定 模組頓agility 100都係頓
紅卡係咪都係會跟live升?
唔撚係真事呀 我抽到張紅 食左張藍
Marquez 有冇1m以內既高配版 暫時未試過一隻防中可以取代到
係咁on9 我張龍虎都無得升

你留意返tots冠軍(紅卡) 同tots live係兩種卡,亦都無咗upgrade 個幾個條件
屌 重懶醒尋日做upgrade食左張Zaha 不過算 星期五出英超都唔會再用
原來咁戇鳩,紅卡冇得升
冇留意 不過一知道擺唔到入evo我就一早都果斷啪曬
Level 40係直接送生日carlos alberto
Dr好似d4開始有tots pack
D5開始係pp
要zaha連到chem真係唔錯仲要大機會加2
隻90明奈好似幾勁咁
Mainoo 仲以為TOTS moment係出返近幾年有入選TOTS嘅球員
應該幾頓 守又無咩技
攻又低敏
YAYA
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞