EAFC24 Ultimate Team 討厭區 (116) Live TOTS 迎接英超TOTS

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
無食評 但stat 黎講幾癲 但好似得4星wf 同埋MM心態 建議唔好期望飛天遁地 但呢到好似好多車迷 等果堆巴打整完出食評都未遲
我都係車迷,但接受唔到10皮整隻MM 反而defensive mid 諗緊整enzo 定 essien
等埋星期五晚英超tots啦 可能巴打即刻勁中palmer呢 個formidable in-form仲有九日時間 唔洗怕
Dup theory 整咗先大機會中

到時唔中都有張破產版撚下
中風就有 今日83pick 5次有4次最高84,86 double upgrade 兩次都出87 86 好似中左月讀咁
入定埋張88啦
利申:手持一張硬吹
個evo已經用咗落連尼加
99 shoot 勁到痴線 不過83palmer 本身頓
我升左安素
本身諗緊卡斯度定加拉加
真的頓
同埋波唔算痴腳
同埋唔可以中場hold 波 9成一掂波就俾人拍甩

所有玩緊哩隻閪驚巴打嘅寫照
終於上到e比人控傳到傻
佢真係射手型,同哈king完全兩類型,功能唔一樣
IF 84 NJ 大哥evo 完好似幾正
聽日再嚟過隻game係玩控傳 贏緊都狂攻你代表對手唔放你在眼內
tots daily play 個reward 唔claim 聽日會唔會another claim ,有冇人試過?
係 同d1冇得比...
比佢地撚狗咁撚係我眼中係鳩傳都贏我
屌打錯
應該問new season 會唔會auto claim
defensive mid 一定係整Ramires 勁到仆街
我整左rice
自動pay冇得留
個99射波用咗落86 rodrygo
諗住new season 一開auto claim 有5000xp
咁搞今晚claim 晒佢好過
我都好後悔上左E
佢地個防守密到係停低睇下傳邊都冇時間, 搞到我都想學下可以點守
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞