[本地足球] 2023/24 港超聯、亞冠及香港隊討論區 (220)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
最尾嗰段嗰個是撚旦嘅程度
我記得有一次好似係連個龍門架都出埋事
壞人真係冇報應
陳7講波把聲同佢平時嗰把聲好唔同
尋日完場行返太和嗰陣見到佢喺社區中心出邊煲煙
仲未戒
踢緊都唔戒
唔洗踢仲戒嚟做乜
凱有板你睇
Wiki 話佢係港會做體能教練真唔真
有無同賣菜講 想踢波好要跑多啲10km?

呢個搞笑真係鐵人黎
真係佢怪不得冇正選

一班晉峰外援猜拳決定出場順序。

下半場開賽前一班球員圍攏著螢光幕翻看比賽片段。

北區主帥梁志榮賽後指:「賽前已預期今仗不會容易對付,結果亦真的如此,幸好最終順利贏波。」北區勝出後,以15戰18分升上聯賽榜第6位,排名比一般人預期中理想,「細榮」領軍首季的目標是最少拿到20分,餘下5場賽事相信不難達到。

晉峰總教練何信賢在球隊追平後一度十分興奮,即使最終仍逃不過11連敗厄運,他認同球隊已表達出正面訊息:「今場最少值得拿1分!好開心見到球隊在谷底回升,有入場的都見到我們每個人在90分鐘內都已拚盡,落後之下也沒有放棄,逐球該球去追,證明有能力與其他球隊周旋。」他又希望外間留意晉峰的本地球員:「要保持這份鬥心,不想辜負球迷,也希望球迷多點關注我們的本地球員。」問到下季組軍情況,他表示:「我們30多個職、球員,一定會盡最大努力,其他東西不想太多,只想踢好餘下3場波。」

圖、文:文森特

港超聯|晉峰不敵北區寫11連敗 何信賢避談來季:踢好餘下3場
https://www.sportsroad.hk/archives/474989
體路 Sportsroad

圈中傳聞晉峰係會繼續搞,不過未得到何sir證實。
咁能慢正常啦
足總其實係咪請唔夠人

以前頂級聯都好次唔止兩個執波仔?
可能唔比佢搞
執波仔應該係主隊請?
本身都廢
正常,問責
又好似係
請啲好少少嘅外援同教練,何sir唔可以再亂咁干涉內政
正式宣布
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞