[本地足球] 2023/24 港超聯、亞冠及香港隊討論區 (220)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
已解約唔計
今日2場斬未
Daniel Batty 個case可以直接拎 passport ?

妈妈香港人,外祖父母也是出生在HK,只能给港队用了
@Jallo_Tang

Daniel Batty,效力于曼城U18青年队,妈妈是一名英籍华人名叫Cheung Wei-fong。
今日場波仲踢唔踢到
哈蛇又計?
薯仔田
我屌你老母啦 扮乜撚嘢勤力呀廢柴
英超x1
個story影俾啲女睇
同啲港女Gym Room打卡一樣
謝家榮表示自己半月板有受傷,最近兩個月都是「紮住上」:「大家都見到我紮腳上場,踩入白界比賽之後,沒有人理會你的傷病情況。今場雨戰草地變鬆,比賽時要更加用力,努力保持到不失球已經很好。

https://www.stheadline.com/football-news/3337201/
知傷就好好保養下
暫時唔好踢港隊住
要個仔出世嘅時候 阿媽仲未有英國永久居留權先得
晉鋒班外援呢
今日黃雨可能維持一段時間
膝傷唔好夾硬踢啦
充數教練
會唔會又另一個Sean哥哥 case
好有可能
記:入場是支持東方龍獅定陽光元朗?
戴:我9歲至12歲時是踢東方青年軍,是李健和一手把我帶大的,但元朗的姚浩明是我「大佬」,所以今場我是中立的。

屌你鄉黑明原來係戴狗大佬
落雨要加香港d 草真係勁傷失頭哥
https://twitter.com/enterchanman/status/1781901168421007651

Lester Chan

From the HKFA: Matches scheduled for today are still a go as of right now. Will update if the situation changes. #hkpl
足總
中立撚
除非行雷閃電,球場變水溏,否則都要俾機會球員訓練下如何雨中作賽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞