[本地足球] 2023/24 港超聯、亞冠及香港隊討論區 (220)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
https://www.facebook.com/share/Jto7yfUnbSpLBwYV/?mibextid=QwDbR1

近年不少男性開始著重皮膚保養,但男人嘛,最怕就是繁瑣的護膚工序。BIOTHERM最近推出升級版緊緻淡紋抗皺精華[LP-XR],只需一滴,立即令肌膚快速充電。內含水源再生因子激活細胞再生、偏木聚糖緊緻肌膚、維生素A醇去皺、新成份胜肽分離物塑造清晰輪廓,快速吸收與質地不黏膩特性配合男士護膚喜好。經50位亞洲男性測試後皆認為,連續使用7天就可令肌膚更顯緊緻年輕,快速為肌膚充電,重喚年輕活力。

有「港版C朗」之稱的安永佳Matt Orr亦是BIOTHERM的用家,Matt作為一名足球員,長期戶外運動日曬雨淋與大量出汗水份流失,皆令肌膚容易提早老化,因此需要一支可靠的精華快速為肌膚充電,令皮膚時刻維持最佳狀態。

PHOTO / BIOTHERM

#mensunohk #unospecial #unowellness #BiothermHomme #ForceSupreme #BlueSerumLPXR
註冊窗閂咗
註唔到啦
Wiki你鍾意註基保同夏志明都得
丹卓轉身快
你哋兩隊鬥飽佢
我哋風流波啦
海港冇睇唔計
到吳宇㬢都未到趙正宇
自甘墮落
移英毁前程
是但啦
單對單打5rd啦 得1rd邊夠睇

傑:
羅素

理:
凱哥
傑仔
迪高

仲有咩人選
仲要對住d大肚腩鬼都贏唔到

仲話踢職業
曾以不行
叫做有班甲組腳帶住

Konger 隻nigga 前幾鋒隻左腳咁撚得人驚
你啱啱加落wiki度就當reg咗?
與香港足球無關 不需再post Konger FC
3係咪多餘乜有情況係對賽得失球差一樣但對場得球唔同?
佢係制空力弱啲啪 用波包位唔差喎
開季講左技術上做唔到
直播完場片尾先會播

菁英盃四強好似 live 有 VAR?

所以而家似乎係錢嘅問題多啲

加錢服務?
有兩隊以上同分
成條條款係 for 2隊或以上

如果3隊同分,係有機會對賽得失球差一樣,但得球唔同

最簡單

A 2:2 B
B 0:0 C
C 1:1 A

咁 A 就會排第一
元朗場重建
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞