大家覺得超過25歲以上仲有門禁算唔算正常?

283 回覆
25 Like 793 Dislike
原來真係支那賤畜黎
咩黎,你老母個外號?
情緒勒索手法嚟
當佢哋真係冇家教、唔孝順
個人修養都好應該要有

唔通朋友打俾你問你搞緊乜,答「關你撚事」係好正常咩
明晒
原來你係自卑變自大果type
你係弱智+文盲嗰type,果你老母臭閪,字都唔識多隻嘅文盲,細個老母叫你俾心機讀書你又唔聽話嘅不孝子,仲同人講孝義,你老母生著你真係可憐,一家都好可憐,世世代代都一直貧窮落去
試吓用腦組織下先講嘢,好唔好?
文盲學人講用腦,抵你一世做社會最底層
咁都有咁多正評
做乜咁夜先返屋企?下次吸毒做雞都早啲嘛
聽過有d 基督教, 個教牧自創嚴格男女相處規矩

作話未結婚唔可以攬錫, 因為所有男人都係性衝動怪物

咁佢從而引申到唔准夜番都好合理
都話唔係基督教係d所謂日本神教,認為連藥同醫生都唔建議睇,因為祈禱念經就可以解決wor

仲有,佢係覺得夜返屋企會招陰氣惹鬼,同埋就算同朋友食完飯最多咪9點多啲,點解會搞到成11點先返,所以咪話我痴埋班唔知咩朋友,又話我都唔知係咪去吸毒
玩大d, 約埋佢一齊食飯
我怕佢向我啲朋友”傳教”,咁樣似係玩我多啲
所以我咪話對正常人都唔會咁,對屋企人可以有不滿,相處咁多年朝夕相對點會冇不滿,但唔係當街大大聲屌鳩自己老母囉班友仲話屌自己老母有咩問題,cls,都唔知佢地幾多歲,處理手法淨係識兩種,一係大大聲屌鳩人,一係做鵪鶉
痴撚線洗唔洗喊晒口鬧

我覺得成件事係on9
事出必有因,唔係嘅話點會無情白事話你係雞係道友?
岩岩又係度講話有教友靠唸經祈禱癌症都好返
其實你因咩家事 要搬返去住??
1個人住開
如果為慳錢既 咁無野講啦
如果係有其他原因既 追完post又唔係話要情緒支援你阿媽
佢唔係有咩自殺傾向 咪分開住 有咩留返清明重陽見面先講囉

你搬返出去 就係最好既解決辦法
一黎 親人 唔想炒大獲 唯一方法就係唔嘈 你有能力避就避
二黎 你根本改變唔到宗教狂熱份子諗乜
與其辛苦你自己 不如由伯母開開心心同教友過日子算啦
你定條界線比自己 佢唔係自殺 就算比人昆到無飯開 最多係供養佢食飯
啱啱同佢攤開咗嚟講,我話遲d會搬返自己住,點知佢邊喊邊話我唔理佢死活,親生女點解都咁對佢,我真心唔知點做…
都冇計要狠心啲
去擺明信邪教信到上晒腦
你唔狠心未唯有繼續比佢情緒勒索
唔正常 如果出自擔心講嘢都可以好聽啲
係屋企人先至同你講真話
你屋企太痴線
你狗黎嫁?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞