大家覺得超過25歲以上仲有門禁算唔算正常?

283 回覆
25 Like 793 Dislike
有d係娶老婆之後老婆set門禁
你話呢
咁問得你都唔多正常
依句又係On9嘅 咁撚鍾意俾呢啲嘢捆綁
道德價值觀呢啲嘢老竇老母以前未必真係識同知
以前嗰一代人冇讀咁多書 真係唔會全部嘢都啱

我自己都係同老竇老母住 佢哋戇鳩我就會照屌
當然講道理係優先 可能我地相處就係咁
So far同佢哋一齊都冇乜問題
一隻手掌拍唔響
無錢自立就係無人權
唔好畀錢咪得
各處鄉村各處例
話你雞/道友都係鳩唔搭八,建議你關心下屋企人精神健康,關心完都幫唔到件事就走唔洗再理
盲就睇醫生啦,認錯人啦豬閪
你自己FF一堆嘢再亂屌一通
都唔知可以講乜
事出必有因,我信佢哋屋企真係好有問題

所以我咪話佢冇家教,呢班咁鍾意支持屌自己老母嘅人,應該認同我先啱(樓上有位巴打直認冇家教,呢點我係欣賞佢夠consistent)
冇認錯喎

你咁衝出嚟對號入座,咪證明講得你好中

明未?
唔關錢事,係佢個人同家庭背景太複雜,感覺上我似佢妹仔多過似佢女朋友處理屋企所有事都好似老馮,做得啱做得好多謝唔該都冇句,做錯少少就係咁指住你黎鬧,話你無能/弱智

根據以上內容推斷出你屋企人真係冇講錯
樓主:唔關錢事,係佢個人同家庭背景太複雜,感覺上我似佢妹仔多過似佢女朋友處理屋企所有事都好似老馮,做得啱做得好多謝唔該都冇句,做錯少少就係咁指住你黎鬧,話你無能/弱智
做功課啦小朋友
女朋友 ???
老羞成怒喎你
幾點先?
因為你年紀細,思想幼稚,睇嘢睇唔的透,加上因為貧窮限制咗你見識,所以先會攪到你咁撚失敗,睇見你覺得你好可憐
佢地竟然可以話我返我先係屋企有問題嗰個都有由細到大我睇住我父母以身作則好孝順佢地父母,身教做得好好我亦都理所當然覺得百行以孝為先,我諗班友應該真係家庭極度有問題先講得出屌自己老母有咩問題呢啲說話
啱唔係大哂,有道理都唔係大哂
門禁咩嚟?
Take care ,希望你有日可以解決同屋企人嘅衝突
人地個家庭閪點解要俾你咁樣說教?
屌你個老母閪!Fucking支那愚毒思想
係嘅,孝不嬲都係我地中國人嘅傳統美德,你班走狗冇都好正常
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞