關智斌同張致痕點解可以差咁遠

215 回覆
108 Like 3 Dislike
其實呢
我諗呢個係大家對人情世故嘅認識唔一樣
都係關乎社會經驗(例如有家人要供養的話,借百萬出去係好多錢,除非係身家過億)
咁最簡單
你搵到可靠嘅source係kenny借過百萬俾steven
咁我冇嘢好講,你贏

否則講嚟冇意思
只係我同你對kenny性格嘅睇法唔一樣
我keep住覆係因為你啲argument基本上都係建立於自己嘅推論
睇唔起bob嗰吓仲有用誠哥幫佢個仔嚟做比喻
我真心笑咗

咁我其實都係隨便講自己諗法
咁你唔需要convince我,我都唔會convince你
咁我唔再覆啦

好似離晒題
原來有成3隻咁多
以為得一隻
佢間屋到底有幾大可以裝咁多人+狗

都話其實佢好疊水啦
你係唔係想講Kenny 無咗一百萬會生活唔到養唔到屋企人
喂喂喂,我係話Kenny 會借七位數唔出奇,係你話一定唔會因為單純一篇文話佢慳家炸喎,慳家代表唔會幫朋友?
我話唔出奇,你就話一定唔會。咁係應該你搵證據,唔係我
Kenny做表演嘉賓可能唔夠呀Bob多,但佢之前上湖南衛視d綜藝節目都一定有七位數,因為呢個電視台一向出手闊綽,再加上佢之前係大陸狂拍劇,無論古裝、時裝都接,連張敬軒都話要向佢學習咁勤力
識有錢女梗係正啦
有見識大方得體

不過依家一家大細窮埋一份,左一件,右一件
都幾襯佢
可能條命就係只配窮
係 俾佢行多次都係咁
嗰期形象好轉咗少少
然後未開紅館就自己柒咗
兩個都有變好
唔洗格硬分高低啦
講真大陸拍劇啲片酬真係好癲,之前個癲婆鄭爽俾人爆拍戲日薪208萬,當Kenny係冇咁紅,但係佢都做好多男主角,每套1000萬點都有
Kenny真係好能靚仔
其實佢點解唔申請綜援? 4個細路起碼都一兩皮。
睇左佢前幾日個演唱會
真人真係勁撚靚仔
全國不停開演唱會喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞