關智斌同張致痕點解可以差咁遠

214 回覆
107 Like 3 Dislike
我覺得以張致恒嘅無恥,問實有人,的士陳就應該唔會借得多,最有可能一萬幾千咁上下
阿sa 都幾十萬,Kenny 借過百萬有咩咁出奇
老實商人都有人吹奏
佢唔係商人,佢直頭係慈善家(喺電影方面)
所以都證實
一個人做幾多壞事幾咸濕
都唔係比人唾棄嘅理由

張致恆佢咁折墮
係因為懶同埋蠢
一個GAY,一個性上癮(異性)
英皇演唱會encore錢都好似係楊獸成出
男人玩女根本好少事,睇吓淫龍,你做到野鬼理你咩
喺英皇出道,一般都唔憂做
除非自願唔做
英皇都唔續約,可想而知有幾差
吳浩康吸毒份約都捱到上年
Steven條命都算生得唔差 起碼紅過 跟Kenny賣情懷又可以賺一筆 條傻仔可以一手打爛
Kenny唔係出名精打細算咩
同埋阿sa搵多佢好多錢啦
唔代表佢唔好人,睇吓佢仲肯follow 張致恒就知,其他人一早block 晒
其實同個人性格有關
唔關性向事
我咪講咗借到六位數字都好好兄弟囉
佢有咁濫好人㗎咩
佢又唔係搵得特別多
你太睇小佢,佢個時喺大陸瘋狂拍劇,個時喺大陸拍劇仲係最撚好賺嘅年代,一集六位數係少事
佢個時應該成個 phonebook 都WhatsApp 晒問
身邊識佢嘅人都收過
咁我對佢慳家嘅性格嘅印象來自呢度:
http://www.eastweek.hk/main/30631

有時成班friend食飯咁,佢知道自己喺嗰圍枱唔係搵最多錢嗰個,佢唔會爭埋單o架,「你爭咪爭囉,車,我慳番幾千蚊呀!面,對於我嚟講,從來都唔緊要o架!」哈哈!好好笑o架佢!Mani(霍汶希)生日,叫佢買個袋送畀Mani做生日禮物,一萬幾千都好啦,佢會話:「我同Mani唔講呢啲嘢嘅!」吓?但你又吹佢唔脹呀,Mani又錫佢呀!後來我喺巴黎影相,買咗啲茶葉返嚟,佢一睇到:「咦?你畀盒我攞番去送畀阿Mani呀!」哈哈哈!「你咁都做得出嘅?」

你覺得咁樣嘅人會肯借錢俾steven呢種人
我覺得你係咪睇得kenny太大愛定睇低佢智慧
唔閪點會死攬個爛佬不斷繁殖
佢地係老拍檔……
咁點解宜家唔借
要steven擺qr code乞錢?
咁點解宜家唔借
要steven擺qr code乞錢?
無還過仲點借……
慳家唔代表唔會幫朋友,一開始講到自己點慘點慘幫你一兩次有幾奇,但佢咁多年都咁
一條友借過你錢十年都唔還仲點借?
咁咪係囉
我個point係,點會借咗七位數俾佢呀
借一兩次見佢唔還都唔借啦
咁你唔通話steven以前折墮到要一次過問kenny借成球嘢
kenny又肯一炮過借
都已經違反kenny慳家性格啦
你又冇證據

咁你覺得係咪係囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞