關智斌同張致痕點解可以差咁遠

215 回覆
108 Like 3 Dislike
慳家同唔肯幫人係兩回事,平時慳家唔代表會朋友有難唔出手,兩回事黎
你真係非黑即白喎
我又冇話kenny唔肯借錢
我係話唔會借到七位數字咁誇張啫
我都唔知你咁執着七位數字做乜嘢

唔通借七位數字就係好人
借六位數字就唔好咩

steven呢啲仆街肯借錢俾佢都算係好朋友啦
我話七位數唔奇,七位數對佢地黎講好少錢
咪po咗人哋慳家囉,一萬幾千都慳囉
係囉,一萬幾千就慳,一球嘢就借俾人,好少錢啫
你鍾意啦
即係咁,一百萬已經係七位數,阿sa 借幾十萬雖然係六位數但已經接受七位數,咁佢地兩個關係仲熟過同阿sa 咁多,咁Kenny 肯借多少少有咩咁出奇呢?
你以為一百萬對Kenny 好多?有幾誇張?
每次講大鳩痕都總有呢個濕尻留言

Kenny 係佢親生老豆咩 助養埋佢好唔好

做咩要助長呢d蛀米大蟲
咁一萬幾千係平時無事發生,借錢個陣Steven 緊係講到自己有大獲會死
誠哥名出名慳家,但佢個仔出事個陣咪一樣俾錢救,當然你可以話仔同朋友點同,但Kenny 唔可以重友情?
佢邊有你想象中搵到咁多錢呀
拍劇就算六位數字,咪幾百萬囉師兄
然後佢會肯借成球出去?

佢近年仲要冇男一做,會收幾多片酬呀
佢返大陸開巡迴音樂會,得廣州站賣晒飛咋

你咪繼續吹囉
咁宜家steven斷電啦
kenny哥出手未呀
借幾多錢都好
長借唔還 已經幫盡
你講依句證明你唔熟依行,依行啲藝人出show 就算二打六一晚都收幾萬,龜頭Bob 一晚司儀都二十萬,Kenny 會差過佢?你知唔知佢地出show 先最搵錢而唔係拍劇同演唱會,因為快靚正
你俾人呃咗咁多次仲理?
咩“性上癮”?
講到好似係佢只係唔好彩病咗,佢自己都唔想㗎,好想快啲醫返好吖,噉樣。
好撚鹹濕就好撚鹹濕啦
你係咪太睇小bob呀
你kenny最多係表演嘉賓,有幾多場鍾意請佢上去唱歌呢?
但bob做嘅係mc,出名搶手呀
你就真係唔熟啦
咁都攞嚟比
Kenny賺錢明顯靠投資雖然NVDA今日跌左,但之前睇佢YouTube話190入嘅
咁你又話佢重友情,又話七位數對佢好少錢,上面有人話佢哋仲有聯絡,kenny會關心steven
咁少錢,跌出嚟救吓steven又唔得

根本加埋一齊好矛盾囉
人地上大陸有出show 架,大陸好搵過你香港n倍
陶大宇唱首歌都十萬人仔,佢點止?
其實我唔係質疑佢冇錢
係佢本身咁精打細算
steven點會喺佢身上借到七位數字咁醒
但上面嗰位巴打好堅持
大佬呀,條友死性不改呀,借完唔改仲點正
家陣係你非黑即白喎,即錢多+以前借過七位數字=宜家都要借?
阿sa 都幾十萬,Kenny 比阿sa 多少少有幾奇?
我連佢喺大陸開巡迴音樂會都知啦
咁我又問你啦
陶大宇,上面啲人識刑事偵緝檔案同倒轉地球
kenny哥有係全大陸都知呢?
重點咪話以前借完佢都唔會改,即借完無用囉
屌你玩野咩,知唔知Steven 喺演唱會事件之後上面仲有搵佢黎唱歌,但佢因為遲到no show 得太緊要所以先無人再搵佢,當年boyz 啲歌喺廣東省點會唔紅呀on9
因為你話七位數字對佢嚟講少錢+佢重友情
咁少錢做乜唔借
七位數字少少錢都唔駛咁志在啦,佢好快賺得番

講嚟講去,講緊你啲ff完全違反kenny性格
你咁堅持,咪話你鍾意點咪點囉
幫左咁多次都唔爭氣咪唔幫,唔覺得有問題你問埋steven家姐同前姐夫點解唔幫佢,佢地以前一定都幫過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞