關智斌同張致痕點解可以差咁遠

214 回覆
107 Like 3 Dislike
事實上,傲瀧獲不少藝人入市(見表),但目前只有黃天翱售出單位,亦是該盤首名蝕讓藝人。另關智斌相關人士2017年以1694萬元購入、曾由關智斌居住的傲瀧11座高層E室,實用面積968方呎,3房1套連工人套間隔,去年以4萬元租出,包括關智斌曾使用的家俬出租,較當時市價高約5%,實用呎租41元,租金回報約2.8厘。

窮人生仔正仆街係真
佢窮生仔唔係主因

係佢衰咸濕 又患上性上癮
搞到英皇都唔想理鳩佢
gaylo 同 kam 直嘅分別
其實英皇係雪咗佢,定已經解咗約?
因為搞gay 唔會有bb
因為垃圾老婆
唔知,但如果俾我選,我寧願做廢柴都唔想做基佬
一個人做野養5個人...正常人都頂唔住...何況佢唔正常
google新聞
17年已約滿英皇
之後轉簽TVB同邵氏
20年約滿後又收皮
https://www.youtube.com/watch?v=iBM_HFqk2cY

公屋仔去Kenny到
拍野仲要遲到
錯啦,搵到錢嘅話知你做乜丫
18年嗰時搞boyz concert, steven 已經唔係英皇
嗰時宣傳concert steven 去kenny "新屋" which is 傲瀧拍左d youtube
d comment 已經話其實明明大家起點一樣
steven 應該覺得好大對比etc
點知低處未算低
佢結婚生仔之前已經霉
但如果唔係紅館concert前失蹤
肯轉死性認真工作, 唔會搞到好似而家咁仆街
兩個都冇乜才華 但Kenny有毅力好多 你睇佢個樣同身形 40歲都Keep到咁好
同埋性格Kenny 識social 自然多job
基佬 唔會有bb

兩個都可以出去返工

仲可以唔洗同居
條數又唔係完全咁計嘅
S 本身當然係懶散累事
但係牽公關照咗 K 咁多年,佢條路易行好多
一個gay一個直
一個待人接物好一個差
一個人緣好一個人緣差
一個努力一個伸手

唔係要問呀
Steven未到30歲都發哂福
Kenny而家40幾仲keep得咁好
而家你就係鹹濕,搞到你搵唔到錢嘛
佢唔衰鹹濕英皇都唔會雪佢幾年

英皇雪佢又冇咩成本
佢又唔似MC咁樣識得自己作曲又唱得
唔可以怪哂佢老婆
佢本身都係廢物黎
我覺得唔關鹹濕事,係佢個人懶,成日返工遲到no show
你做野勤力幫公司賺到錢鬼理你鹹濕
條友本身遲到射波,個名臭晒
Kenny都幾冇義氣 兄弟都唔幫
Kenny咁有錢 每月俾5萬佢都得啦 人地人家5口
證明有d人係抵死,而且越仆街死既人就越係狂生
傳聞已經借咗七位數俾佢,仲可以點幫?
無理財觀念
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞