新婚姻法要求離婚男性終身供養前妻,網絡出現大量違反國安法言論!

665 回覆
531 Like 15 Dislike
屌好撚癲個世界發生緊咩事
頭先見樓上有人講澳洲又唔知點點點
但我搵唔番
有幫你生, 個仔基因有你, 有佢份,
要終身供養好合理....

無生過仔既話, 無理由仲要養...
娶大6婆果D係咪都要?
不嬲top嘅都可以唔結
香港咪有個搵代母生仔
香港咪就係咁
離婚後,索性提早退休。
不過澳洲有其他制度可以揀?例如咩長期係couple果啲
唔一定要真結婚(外國多不婚主義)
用屎眼諗野,咁仲有人結婚拍拖?唔改善人民生活就唔會有人結婚生仔
由1960年代出世嘅人去管2020年代嘅國家就係咁結果

佢地以為個社會仲係好似佢地後生果時咁
個個都想結婚只係結唔到
已解釋過天文數字咁多次

整體人口,係女多男少,因為

1.賓印

2.蝗婦(俗稱「持單程證來港與丈夫團聚之港人內地妻子/新來港人士」)

3.阿婆(通常女人較長命,所以阿婆多過阿伯

但呢3種人都唔可能計入婚戀市場

唔計賓印,未婚後生係嚴重男多女少

香港年輕未婚人口,男女嚴重失衡,已遠超警戒線
https://lih.kg/3084393
叫雞之所以傳統上係唔道德, 就係因為統治者發現, 個個男人都可以叫雞既話, 邊個仲會結婚, 唔結婚女人就唔肯生仔, 所以立法唔比叫雞, 再套個原因話係唔道德
唔比婚前性行為都係同樣道理, 只不過立律上好難管到, 不過唔排除佢會立法男女同酒店房要出示結婚證明, 杜絕非夫婦爆房行為, 一係你就租2間房, 提高你既成本
呢個時代仲農村 發完夢未
女人拍下逗陰收下禮物都生活好過你班低等農民 你想養女人都無資格養
好有效咁令婚姻率出生率清零
23條還管不管?
法例寫明
普通男人唔結婚就難有仔女
但女人去轉精子銀行就可以必個仔女出嚟

成個社會遲早會轉型
放心,大把基佬鍾意熊男大隻仔,唔娘炮都可以好基
法例寫咗咩講離咗婚仲有親?
無親又要養廢物?
俾錢我未呀
我係廢物呀
爽手啦
係咪有個女人垂簾聽政諗d咁嘅屎橋出黎
呢個玩法30歲前就可以財富自由
如果人有人工就比老母,自己無資產,同條女都只係租樓同居,咁又點計呢
有錢既咪租間屋/買層樓做炮房
無錢既都係去一樓一/返自己屋企

阻止唔到幾多
支那咁鐘意賣女
娶個支那女人又要禮金又要你送樓
賣女咁賣

靠自己搵食再精子銀行生個仔出黎養既數量都唔多
生育率最大問題其實係女權,狂生嘅伊斯蘭對女性係點有版你睇,女性讀完大學會唔會同你乖乖留係屋企做生仔機器,佢哋出來發展事業,搞得有成就40歲都走唔甩掛,但到時佢仲可以生幾多個

要生得多唯一方法係唔比女嘅有學識,女性唯一生存方式就係依付男人,咁佢地就會好細個就開始生,正正就係生產最好時間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞