新婚姻法要求離婚男性終身供養前妻,網絡出現大量違反國安法言論!

665 回覆
531 Like 15 Dislike
同你有親?自己搵叔叔
中共班友對自己咪福利主義加共產主義

支那不嬲行雙軌制,平民就行極端資本主義,40%重稅率零福利同虛設既勞工政策
25歲或前差唔多,25歲以後女多過男
曲線支持中出即飛
咁點先算有親?
扑過嘢
定結過婚
咁離咗婚仲有無親?
你話係女權
實質大陸多數係男人唔肯離婚
打到個女人仆街都唔離
依d條款根查更加助長家暴
只有威逼,沒有利誘,一方面係國家乾塘,無$去利誘,另一方面係韭菜利誘只會諗方法拎左個利而唔付出,直接威逼可以無成本達到目的,而已快狠準
班高層管撚左咁多年韭菜,有經驗過我地呢鍵盤戰士,反正最後你都反唔起政府,最多咪捉雞個指標提高d,ban撚晒d黃網,去到最後結果是一樣的,唔單止用緊fix cost去做,隨時封晒d網同捉晒d雞,d罰款仲可以當財政收入,變相改善財政
唔好咁講,依家香港咁既情況,知多D冇壞
男人有利益利嘅時候叫父權
女人有利益嘅時候都叫父權
咁其實班女權閪講撚晒,佢哋定義嘅父權永遠唔會解決到,女人要無止境咁爭取更多利益
根本班女權閪貪得無厭,永遠唔會滿足
清應該有睇開b站

舔狗經濟全面崩潰

男人只要一手拎ps5一手拎4090立即成為條街最靚既仔回頭率超高
姐係叫雞
係囉自己拎著數又話你睇唔起我係父權
男人拎著數(如有)又話你高高在上係父權
屌好撚屈機
佢老尾 佢結十次婚 離足十次咪 財自
講真
係得香港男人咁beta
我暫時真係見唔到全世界有第個地方好似香港咁
咁仲有女人做雞?
Why Vietnam
點樣無錯正常男人第一時間諗到係遠離女人保護財產
插一陣射左叫佢過隔離酒店沖涼瞓覺算啦
25-64歲 男女除外籍傭工比例 係1000:878
但15-24 係1000:1047
差咁遠
宜家就係話真正既女權係應該追求男女平等
女人唔應該要男人養
你講緊嗰d係女權自助餐,用女權搵着數既女人
U tube recommend睇過一次呢啲片

佢不斷咁推

睇完真係感嘆

連大陸男人都唔再beta

隔離post 仲講緊女人 使gym都要比男人平多7日錢
你口中真正嘅女權係唔存在
如果真係有心追求男女平等,就應該自稱平權主義者,而唔係女權
女權由個名開始已經代表佢哋淨係關心女性
所謂追求男女平等只係女權閪嘅宣傳技倆
如果係真
應該勁多大陸男人連拖都唔拍
叫雞出火就算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞