咒術迴戰 (88) 永遠懷念孤身漢化巴打 - 荃灣迪布尼+2.5+0.5

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
仁哥都識用火
臨場束縛:JJ短1納米,以後扑野冇得女上
屌你老尾 開個領域束縛左D乜講都廢事講
最好笑係其他人都擋得住 D戰力真係好求其
咁講左要標記過,同本人同意
不過交換靈魂個解釋完全唔明
YUJI USES A NEW TECHNIQUE & YUJI RECOVERS ONE LEG
YUJI USES A NEW TECHNIQUE & SUKUNA LOOSES ONE LEG
SUKUNA USES A NEW TECHNIQUE.........
YUJI USES A NEW TECHNIQUE.........
SUKUNA USES A NEW TECHNIQUE.........
YUJI USES A NEW TECHNIQUE.........

芥見style
三輪係唔係上左場?
美隊個盾黎
原來心轉身嗰條友都係要死
完全睇唔明憂憂嗰段
食左無量空處,心臟比真希拮爛左,食左超坦路人7下帶靈魂打擊既黑閃,比黑撚大哥落左debuff,然後你同我講仲開到個99秒既full power領域
總之就係要加設定等虎仔用到簡易領域
過程唔重要 你明白御廚子秒唔到虎仔就得
所以前面講咩虎杖 debuff 左宿儺果然又係嘥鳩氣
加咁多解說,不如咩都唔講仲好
反正都係自圓其說
直接100%打打打
一張圖概括我近5話睇咒術嘅心情

好撚悶
講咁多都圓唔到啲邏輯㗎啦
不如天元突破咁賣熱血打好過啦

一係直接講宿隊晒啲人做新世界嘅神
集集睇佢一半解釋啲無中生有嘅嘢
一半睇唔明又無意義拳腳交
棄2星期好啦
9號見
鎖定唔到真希咪當你死物咁斬 芥狗係咪自己連解既設定都唔記得左
佢唔記得解同捌既分別啦
得番世界斬
兜唔到 亂鳩咁畫死拖呃稿費
肯撚定
真係死左?
Full power 領域,但係呀豬呀狗都檔到
個個都等緊2.5復活左先追返
話封閉式領域鎖定唔到,今集又追加咗新設定,不過最後好似三輪上咗場開簡易領域幫佢頂
龍鱗 反發 成雙之流星真係太好用 連番工睇人唔順眼都用得 迎刃而解
除咗兔仔之外其他爆哂啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞