咒術迴戰 (88) 永遠懷念孤身漢化巴打 - 荃灣迪布尼+2.5+0.5

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
豬野求鳩其扔都可以打中宿儺,日車把劍就永遠打唔中宿儺
虎仔依家識反轉術式,赤血操術,宿狗既術式,拳拳都黑閃

算唔算一級入面最勁嗰堆,不過佢啲術式好似用得好撚廢

以前黑閃打真人幾下就打殘佢 依家拳拳都係黑閃

勿認真btw
懷疑打多幾次黑閃上特級
虎仔阿爺咩身份 睇得穿腦魔
廚房佬個領域係不斷出斬,很壯路人個領域係成個領域內不斷有黑閃攻擊魔房佬
佢唔係純粹知道條女原本已經死咗所以先覺得突然翻生有問題咩
有無講過虎杖老豆去左邊? 佢會唔會係final boss? 始終都係宿個孖生兄弟, 無理由係普通路人黎
現代廚師識用鉸剪
係咪想抄火影黑絕潛伏千年

宿狗打贏晒全場玩天元同化實力大增 主角團絕望之際 孖生兄弟突然出場奪舍 要報返宿狗食佢之仇

之後55555復活 加三個學生打大boss
比肩五條既準繩度
到底一個有2個術式嘅人個領域會係點?可能宿狗開影+斬,虎仔 血+斬 咁就似足2兄弟啦
分裂的靈魂轉世再生個後代出嚟同原本果個打應該是抄小櫻

Exactly 是 小櫻劇情
假油咪示範過
假油個領域除咗無結界之外咩都無講過喎
天元同化=無限月讀
夏油傑=帶土=黑化
羂索似班條戇鳩仔被孖生細佬洗腦要搞天化同化計劃 仔都幫佢生埋
以為自己一直掌控大局 點知被人利用

而家羂索死埋隨時想鋪路比夏油傑同55555 一齊靈魂轉世復活之類
洗白夏油傑同55555 帶住學生打最後大佬
其實個個落場都有掂到宿儺 只係得日車冇
芥見有名大縫合怪有抄火影不出奇,什至可能編輯部有份要佢抄

如果你由零開始看, 咒術抄 Clamp 抄少女漫一定多過火影

庫洛因為過於強大的魔力和不希望侑子離開的強烈願望將侑子變成究極生死界限變化萬千的次元魔女
芥見直接橋都不改就套左落乙骨同里香

天元擺明是 抄 夢見公主丁
兩個老女人真通曉古今又是全日本結界的核心,為了結界,被人前呼後擁,長居地下, suppose 通曉古今但又成日比假tips, 搞到主角方損失慘重

機械丸 同天與咒縛 又是擺明抄 夢見公主丁同玖月牙曉
抄襲位 以絕對殘癈的身體換取咒力, 因想自由得到健康的身體出賣己方的情報, 為了心愛的平凡女孩作出反抗,死後用最後的咒力幫己方

襌院雙子 抄 皇北都, 法伊, 真神姐妹
抄襲位, 雙子中一個有咒力,一個近乎沒, 一個死左後,雙子的力量變為完整,妹妹為姐姐製造神劍所以死亡

伏黑爸, 真人, 夏油 就是抄三角窗外是黑夜
抄襲位

有個阿爸自細就被厭惡,遇到個女人生左個仔以為幸福, 以為適應到但又被逼離開,離開後壞事做盡
*透過接觸身體觸摸靈魂改變靈魂來改變身體
*咒術師可給普通人咒力,但果3個人的靈魂被改變最終變為沒意識的怪物
*透過吞食咒靈來驅邪和控制咒靈,吞食咒靈時會好似食垃圾
*因出色的咒術成為邪教教主但非常討厭幫人類,黑化殺哂所有信徒
*製作咒靈縫合怪

呢家

最強魔法師庫洛, 一分為二但本質一樣的靈魂轉生為普通人小櫻爸, 小櫻爸生下小櫻, 小櫻收集屬於庫洛的庫洛牌, 收哂之後庫洛牌又消失, 小櫻要同突然出現的庫洛對決

千年最強術師宿儺,本質一樣的雙生靈魂轉世生下虎仗, 虎要收集宿的手指,收哂之後,虎要同宿對決
無啦啦buff 到虎杖上T1
下話回憶完宿狗變身
其實有特級實力啦
最強一級 日下部都係打幾下就收皮
虎可以8下黑閃打落宿到屈過哂班特級
唔係你地講我都睇唔撚到啲較剪同線畫面亂到
條撚樣emo 緊
五條 + 高專只係幫過我嘅一堆契弟
其實個作者就係想反主流
你睇佢勁快手死哂d人氣角色就知
就係唔鐘意主角團有plot armor
就係唔鐘意主角慢慢升level
就係唔鐘意順序講修練學技

Btw佢就係咁畫都係當代最紅 吹鳩漲
勁過特級既坦度
果然唔死就有輸出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞