咒術迴戰 (88) 永遠懷念孤身漢化巴打 - 荃灣迪布尼+2.5+0.5

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
之前虎仔同日下部唔係練靈魂交換咩
而家突然變宿狗2.0

靈魂輪回呢樣嘢係咪今話先彈出嚟仲鳩過因陀羅阿修羅轉世
Btw里梅又話佢未認真
而家可以認真未 拿拿聲反轉返隻手出嚟世界斬咪搞掂 打乜撚嘢拳頭交
五條未出全力就收皮
我宿大人一樣得
不如黑閃進化下
下下黑閃0傷
佢打到宿狗繼嗌魔爸爸之後第二次大嗌
唔係0傷啦
又話黑閃回復狀態
屌你老尾宿狗打咗咁多下都未升返個反轉術式,CLS
雖然芥見抵屌
但你依啲唔睇書又屌書嘅真係嘈都費事
男子站在天台上看著虎杖悠仁在和千年的「王」白熱化的死鬥。但是卻沒有出手相助,反而卻看向了仙台的方向,而這正正是刀使,三輪倒下的位置。

「啊,是時候了,我等族人偉大的理想終於…」

說出這番說話的就是本應死去的,虎杖的至親,亦是身為其父親的虎杖仁。

在黑閃的互相碰撞之間,宿儺千年來第二度感到緊張,但是來源並不是虎杖悠仁。的確在這闇黑常暗的致死攻擊低下,宿儺開始感到疼痛。但是這並不重要,吸引著這個打敗了五條悟的男人的注意力的是某樣恐佈的象徵。

瞬間,宿儺的肉體裏扭曲起來,肉體和靈魂都抵受不住強大的爆風,在這等景況下發出巨響。新的生命誕生了,這人是…曾經的友人,三輪霞。

三:「對不起,虎杖,其實我是外星人。我要殺了你..」
出現在她身旁的是仁。

下回,虎杖,豬野vs三輪
比虎仔打會有debuff 嘛, 除非又改
之後會講架啦
佢依家咪不斷講返呢幾集主角群準備過果D野
乙骨食手指,豬野有咩同大家講,虎仗吞左咩ETC
黑閃左兩集
虎仗未打中之前已經打咗唔次嘢,要回都一早回到
所以話呢套嘢堅垃圾,依家只係係度拖戲
堅垃圾 但係又要追住嚟睇
伏黑唔肯出
佢強行換出嚟
之後佔據伏黑身體自殺
在眾人面前死
早期有人出過關於宿儺d腦補片
印象中果條友有估過虎杖先係真既宿儺
又話上年完,今年4月都快完啦,套嘢幾時玩完?
中間同海賊王一樣,不斷拖劇情
如果拖到2.5復活,再被宿狗斬死,就爽啦
虎杖每次打擊宿狗、靈魂同惠肉身同步就愈差
嬲撚左
廚房佬都未開額頭眼 變最終形態

仲有多次提及 領域將會恢復 ,呢到最少佔2集

依架俾你上buff ,之後一下又絕望 諗起就正

龍頭畫戲
吹撚到虎仗啊爸係宿儺半身轉世
咁宿儺咪係佢啊叔
之後會唔會有 真黑閃
超越黑閃嘅黑閃
最後的黑閃
依家都係睇佢點埋尾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞