掃管笏凱和山獲批入伙紙 本周六現樓形式推售150伙

281 回覆
16 Like 7 Dislike
NOVO勁垃圾, 無交通, 如果唔係番屯門醫院 買黎托咩
然後同你講無配套就hktv foodpanda

日常生活嘢下下儲埋搵hktv咩
只能夠講對於住慣屯門市內嘅人嚟講
撈田易入口過掃屎忽
NOVO Land 叫做有一程車出市區,掃管笏要轉一程已經兩個級數。
所謂無公屋全私樓
咪又係匡城同掃管fuck無一可取
求其搵嘢嚟打飛機

匯璽夠三面公屋包住
又唔見得特別平
掃管忽係你坐車或者行一大段路,你都係仲係係青公,青公仲要成日塞,Novo都叫做行到去兆康或者建生,起碼出到城先
附近冇公屋連餐廳都冇間

d on9仔成日用呢樣野黎打飛機
救命,佢真係搞撚笑
又係自己要拎嚟比較
無人撐佢就話人出嚟護盤
大把人講咗撈田係好撚唔方便㗎啦
但唔放便極都好過個垃圾掃管fuck
市區人覺得屯門好閪
屯門人都覺得撈田個54區好閪
事實係就連屯門54區嘅人都覺得掃管fuck極閪
拎個全港數一數二閪到震嘅地方出嚟打飛機
都唔知佢諗緊乜
aa諗嚟sell客啫

康城有大商場都成日呻無配套,掃屎忽連半條鐵都無
繁時青山公路塞到傻,同朝早返學放學勁多架哈羅家長車塞爆條路,撈田衰極屯公唔聽話都可以坐鐵但掃管忽真係等收皮,同你未計等車時間252講緊非繁3-4個字一班
你冇記錯,珺瓏灣 啲開放式真係萬七萬八蚊呎, 224呎高層賣到超過400萬
其實睇你點定義掃管笏
飛揚 帝御 愛琴d人都話係掃管笏
我係真心唔覺得有問題
「掃管笏先唔閪交通 一架252 大把車轉」

你啱啱先講完有252嗰忽都冇問題
咁黃金算唔算掃管笏先
252出黎係大把車 有講錯咩
你自己覺得無問題咩得囉
住從來都睇自己
係你又要比較
人哋話撈田方便過掃管fuck就話人衝出嚟護盤之嘛
不如你望下個po標題係咩先
你個名
真心除咗蟹撚咗嘅業主同aa
有邊個會講掃管fuck交通唔閪
問返屯門人都9個屌老母,1個唔恐知咩地方啦
你見佢咁緊張又話人護盤就大約知咩事啦
不過佢都話真心唔覺有問題就是撚旦啦
匯璽塊地係邊,佢哋個個塊地又係邊呀,點有得俾
想靜嘅話, NAPA就好無敵, 車聲都無
最正係兩層高屋, 唔使行出屋, 一落地庫就係自己個車位
呢個的地段真係好垃圾下,8000蚊先有得諗。
所以咪話隔離係咪公屋
根本對層樓嘅價值冇乜影響
有冇人會覺得黃金海岸打後麗城之前果條青山公路都係異世界嚟

買得果頭既一手樓幾乎都一定損手離場
所以第一句都話兩舊屎
已死嘅屯荃鐵路
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞