掃管笏凱和山獲批入伙紙 本周六現樓形式推售150伙

281 回覆
16 Like 7 Dislike
露莖口碑+呢個位仲夠膽賣咁貴
係咪真係躺平?
路勁仲有兩份債券
各5億鎂+5厘息 26年1月/7月到期
有本事咪繼續SH唔好減價賣
2026年 仲有1年半比佢撲水😏
點撲 路勁呢d 3/4線發展商問大行借 人地都唔會批
借財仔肯定10厘息以上
仆你個街漏水流到
路勁食得屎啦
嚟多件何文田深水炸彈 + 星期六PARK SEASONS平價開賣
兩邊夾擊 hi和山今次真係HiHi
朗賢峯均價$19988,即係都$20k,都叫炸彈?
都冇減過價
傻左仲開咁貴...開多左個零
客路唔同啦,凱和山依啲客路明顯低一級

不過依家個市況+路勁牌頭,銷情應該
有減價咩??

新盤2023|由路勁地產(1098.HK)及深圳控股 (0604.HK)合作發展的屯門掃管笏新盤項目「MORI凱和山」公佈首張價單,首批104伙單位,折實最平312.5萬元起,最低呎價更由9,168元起,創下同區新盤價格多年來新低,實屬「時光倒流價」。《香港財經時報》帶你睇盡新盤價單詳情。

原文網址: 新盤2023|屯門凱和山首張價單折實$312萬起|呎價最平$9168 | 香港財經時報 https://www.businesstimes.com.hk/articles/149600/新盤-屯門-掃管笏-凱和山-價單-單位分佈-路勁-深圳控股-香港樓市-首批140伙-呎價-最平9168元起/
我都想問..平左係邊

新盤2023|屯門凱和山首張價單

單位伙數 140伙
戶型 開放式至三房
價單定價 381萬至1,004.8萬元
價單呎價 11,181至15,042元
折實售價
(以最高18%折扣計) 312.5萬至824萬元
折實呎價
(以最高18%折扣計) 9,168至12,336元
折實平均呎價 11,088元

原文網址: 新盤2023|屯門凱和山首張價單折實$312萬起|呎價最平$9168 | 香港財經時報 https://www.businesstimes.com.hk/articles/149600/新盤-屯門-掃管笏-凱和山-價單-單位分佈-路勁-深圳控股-香港樓市-首批140伙-呎價-最平9168元起/
今次真係淨係加丟丟
誠意俾足想散貨
睇價錢做人
主打兩房7球內
其實滿足晒市場需求
冇位屌得入
上次賣樓花,理論上現樓應該貴啲
原來加咗回佣

一/三房16.5%
兩房17.5%
5座L室 19%
點解而家啲新樓好似回咁多佣咁嘅唔直接減落樓價度
呢個位應該要渣車? 停車場夠位咩
減落價單就真係減價促銷
粗佣唔係人人都知 仲可以氹到班AA落力D
宜家回20%都算低 朗譽回30% 連方回38%
呢個盤如果係誠仔盤我估會直車落8000 唔洗講野,開呢口價走到都係三二件咁走,要何年何月?
7xxx 再考慮

_勁盤
個個都莫財,個個都唔想蝕,但係誠哥唔係咁諗。
露莖?
乜鳩野名
AA話10%係水鳩我?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞