掃管笏凱和山獲批入伙紙 本周六現樓形式推售150伙

281 回覆
16 Like 7 Dislike
果時轟聾灣有冇回佣
連登買樓標準:

1. 地鐵上蓋
2. $10,000/呎內
3. 樓下有齊大商揚 超市 餐廳
4. 交通要樓下有晒去各區路線
5. 唔要大陸地產商
6. 海景 / 開揚景
7. 市區
8. 新樓/半新樓

真係諗唔到有咩盤得
可能要抽新市區公屋先掂
Studio好多放6k都無人租
做靚個面數, 以為可以做起個樓巿

呃鳩銀行做高成數按揭, 買家收回佣隨時一蚊首期都唔使比, 仲有錢收

有咩事執埋, 佣都唔使比, 買家硬食高樓價
未至於嘅
稻草人
人生淨係得返工?次次搭車都係出九龍?
黃金海岸得間market place咩 ? 有時放假入去仲有十間八間餐廳 中西日齊晒 + 老麥 仲有沙灘行下

近d愛琴都仲有間百佳 另外行山經過掃管笏村屋果度又有茶記 有泰國野 有bbq 正常價 同埋住得果度d樓都有會所有餐廳架啦

利伸: 唔係吹奏 但無想像咁荒蕪 不過價錢已反映一切 比我都會揀出d 深井

凱和山 就 算9數啦 垃圾大陸盤 建築又柒
搞笑 一直踩掃管笏唔知咩居心
因咩事你咁上心咁清楚
人地有成交又過話人地成交假
你搞錯咗少少
應該話大西北交通係西
掃管fuck係連大西北嘅人都覺得終極西
真係垃撚圾地方嚟
哈我就係睇唔過眼你連掃管fuck交通唔閪都講得出,事實就係屯門人都覺得掃管fuck on撚柒鳩,我幾時有話成上面成交係假?我講緊做九成唔可以放上枱果班啊,我上面咪講咗有個前輩去睇樓囉,咁建議佢唔好買,佢最後買咗蟹撚咗同返我講我咪知囉,不過人哋大把錢唔在意咪得囉,住入面嘅點會唔知個屋苑咩情況啊?上面都有巴打講咗好多單位吉嘅無人住啦,人哋有車住落都覺得交通閪,你就仲諗住水9人話交通唔閪真係笑死
你係咁吹奏掃管笏又咩居心?
你係AA?新盤無人買?舊盤賣唔晒?
定係業主?驚越跌越勁?

我咁大個仔都係第一次聽人講話掃管笏交通唔閪
可能我啲業主朋友同喺嗰度教書嘅朋友都係例外
仲記得連登有AA狗吹奏滿名山,話條斜路行上行落搭巴士好方便
大西北都有唔少工作機會, 唔出市區都得

掃管笏有咩嘢做
業旺邨會有車站
佢話成個大西北坐車都成個鐘
唔係淨係掃管笏
物業管理,自己交返管理費俾自己出糧, 爽歪歪
人生係會放假 但一定唔會係入大西北先
係呀,你人生得你自己
你啲屋企人返工返學買餸行街一定係出九龍
住個novoland果邊有咩娛樂 咪得日用品買
當你買衫買鞋行街睇戲食飯咪又要出屯市
真心有好掃管笏好多? 為講而講
Novoland去巿中心快過掃管笏多多聲啦
邊個為講而講呀?掃管笏交通唔閪你都講得出

仲有你要講娛樂講買日用品講交通嘅話,就咪撚叫人住掃管笏啦

我又真係想睇點快多多聲
定Google map又唔準?
而家轟龍灣勁撚多人住252排撚哂長龍咁 遲下凱和山入埋伙都唔知點算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞