掃管笏凱和山獲批入伙紙 本周六現樓形式推售150伙

281 回覆
16 Like 7 Dislike
唔好玩啦
撈田係閪唔方便交通差
但後面就係寶怡建生
掃管fuck完全係on撚9地段
屯門人都唔會去嘅荒地嚟
Napa 係會德豐,以樓論樓應該好過路勁

同埋napa 係少數有shuttle 出屯市嘅屋苑

Btw果邊有價無市都唔出奇
萬科算內房入邊叫大果間都搞成咁,真係要睇路
你要比較嘅話
novoland嗰度咪一樣有巴士,仲要可以轉鐵喎

掃管笏無鐵
揸車朝早無得出屯公
交通淨係向九龍方向
如果要返屯門巿中心,去元朗北區的話就麻煩好多

你要攞個距離嚟比較嘅話無乜意思
不如你攞novoland去天水圍同掃管笏去天水圍嚟比較
下路嘅問題就係屯公一大炒就冇其他選擇
屯門其他地方都叫做合理時間去到西鐵站
的士狗聽到都即刻想拒載有入無出
明顯你唔係住開屯門啦
唔識唔好9up 啦唔該
掃管fuck交通唔閪真係笑死人
屯門人都極度嫌棄掃管fuck
你自己親身去一轉先出聲啦
佢呢個係aa 同埋紙上談兵嘅人嘅講法啦,以前有個前輩想買掃管叫我陪佢睇下樓,我都提咗係垃圾地方嚟,係屯門人都覺得垃圾,個aa 又係係咁講出市區返工幾快幾快,有撚用咩你住果區就多喺自己果區生活㗎啦,果到乜撚都無去想落街買少少嘢唔通又去荃灣買咩,上面有巴打講得啱,撈田唔方便但屯門人計過如果ok接受到都會買,掃管fuck係呃9啲9 loong 人中国人同傻閪買㗎咋
佢話novoland多打手
點知自己係掃管笏打手
掃管笏交通唔閪我都係第一次聽
認真,有$6-7000@,連登仔實狗衝
兩舊都係屎,睇吓接受到無配套私樓鄰居定有配套但公屋圍城
香港將會越嚟越多依啲地方
NAPA 個陣連K53 都無,俾邨巴唔出奇,依家就唔駛諗。
AA 收錢著數去英國啦
所以回佣唔好信,等發展商堅減。
撈田雖然54區有巴士站 但車疏
話就話咁多公屋遲早會多車 但到時又要同人爭
建生巴士線成熟 不過遲d又多幾條公屋
又係僧多粥少
但你都可以話撈田2面都食到既 雙雙站優勢
掃管笏現價應該$7000 一呎以下。
得星堤同napa 嘅年代去過一次老細屋企食飯,果邊真係好清淨,間屋又大,不過老細話你哋返工就唔好諗依度啦,我自己揸車又可以遲返就話姐

Novo Land 隔離寶田已經有幾條巴士線出荃灣/旺角/尖東/觀塘/960/A34/E33P ,點都好過252/K53。
掃管笏
萬五??? 如果我無睇錯, 初時有幾張價單, 去到萬八一尺, 差不多萬九.....
而且唔係個別單位, 係大批單位都OVER萬七蚊一尺。。。。。
呢個恆大盤既單位二手成交全部輸一兩球..
但係個單位市值係4-5球.. 即係接近唔見左一半
依家計回佣已經差唔多8千.... 同你目標7千爭少少
批左比你就KEEP住, 如果你CUT左就申請唔番
2千個單位既恆大, 全盤都無回佣拎番 肯撚定, 有個別CASE收到回佣係因為個AA後期賣到貨, 賣一間, 回之前一間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞