掃管笏凱和山獲批入伙紙 本周六現樓形式推售150伙

281 回覆
16 Like 7 Dislike
根本就兩舊都係屎
我唔明我一直講兩邊交通唔差幾遠
定你買左novo蟹左 係咁要平反?
你話novoland交通差過掃管笏
又話掃管笏一架252就大把車轉
你邊忽有講過掃管笏係屎?
不如你睇返成個post然後搵證據證明一吓
我淨講交通冇你講到咁差 我一直強調係交通
我冇講過其他方面唔係屎?
點呀 反擊唔到novo去屯市同掃管笏差唔多時間?
記錯左Oma Oma

內房好多時都無得揀,用返中國佬做main con,但中國佬連自己啲盤都做唔好
差10分鐘都叫差唔多時間?
Novoland 第一單二手成交 294呎都仲成到428萬 二手成交 絕對無台底數

凱和山 42X萬已經買到成500呎兩房
兩個屋苑無可比性
翻工翻大西北 份工好極有限啦
行街都一定唔會去大西北同人逼
我住九龍
我就真係一年以上無去過大西北 又唔會上大陸
你個世界會去姐 我唔會 咁你有乜好嘈
真 本身深井以北已經一擔擔
同ive仔笑鯨大差唔多
其實真 屯門咪得sales工
搵到錢既工九成九都九龍港島工
星期一到五正常人都返工
住既location唔應該consider返工真係神concept
Cls仲嘈緊
都係大西北垃圾地方
有咩好比較
依家咁撚多樓以前萬4蚊呎依家可以搵到市區盤
仲買大西北?
你所有屋企人都係得返工,一係你無屋企人
你咁consider返工搭車當初就唔應該諗掃管笏啦on9
掃管笏係垃圾中嘅垃圾都有人撐嘛
都話放假都係去九龍港島玩
入大西北把撚咩
其實掃管笏個賣點就係平同叫相對清淨, 講咩252好快去到轉車站呢啲都係bullshit la

就算真係好快又點姐, 基本上轉親車都要逼住咁企出九龍/港島, 玩完返黎又要逼252返入去, 個體驗一啲都唔好受
要夠平先有出路,呢個盤計哂所有枱面枱底回贈$6000尺 / 以下,先吸到客
而家已經平到隔離18K/呎買轟龍灣嘅好慘
夠車咩
252 無加車咩
關咩事
電盈而家$3.98,夠比起高位超過$100平好多啦
咪又係閪股
依家講緊住大西北
你講自己住九龍把撚咩柒頭
你行啦,好撚斜架。
行去寶田/盈豐係十分鐘到,掃管笏行去黃金要20 分鐘。
搞唔掂
體感辛苦過大興條斜路好多
入面係幾靚嘅
除咗指定嘅中国人,都多鬼佬住
不過佢樓花果陣好似好平
唔記得一萬蚊尺定幾多
如果早買落退休又有車,住都還可以
入面有架要比錢搭嘅濕鳩旅遊巴去vcity
追唔到車就要行斜路返落去搭巴士
無車嘅話唔好諗
呢到都已經閪已經係異世界嘅入口/起點
再入真係異世界嚟
依家講緊屯門岀九龍同掃管芴岀九龍差唔多
你講我住邊把撚呀柒頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞