[FEARNOT] LE SSERAFIM討論區(72) 科切拉二週目再接再勵 | Fim寶勢不倒下•無懼流言蜚語!

1001 回覆
28 Like 34 Dislike
幫軟煎衝到一千萬先
thx
其實youtube有冇上年bp表演睇返
我搵極都係得bp official yt
想搵返啲無執過嘅ver 認真睇一場到底有幾大分別
b站啦
請繼續留意followers走勢
下場直播會更多人睇,尤其haters等你走音等你仆街
台灣真係啲民智未開嘅地方
真係得啲死台狗喺度吠
佢地道德高地撚
有演唱會咪又係死狗買飛
美國女人本身諗住衣錦還鄉紅返美國,點知俾人屌住走仲要比人攻擊佢最有信心嘅歌功屌 諗起都sad
真真上水報平安啦
老實講允真今鋪表現好好
之前有講過下
上年weverse con solo stage 同某幾次打歌encore stage
佢表現都係麻麻
但coachella呢鋪佢發揮倒 要爆嘅位都爆得上
如果連允真都踩得 佢應該無睇過場show
或者純粹鳩嗡唔洗本
阿真上水,大家俾啲鼓勵佢啦
細個以為BoA日本人 聽佢唱日文歌
老婆終於上水
其實我自己都會想個表演過程係“順利”和“成功”多過想挑戰佢哋既極限,當然中途有驚喜表現就額外加分
但要做到個表演係順利嘅話,其實都好多嘢要取捨...好似呢一篇報道講咁
尤其呢個係40分鐘既表演,唔係好似年末舞台表演兩三首歌咁....必然有更多因素要考慮

明明呢個音樂節既舞台係比觀眾享受,而現場觀眾反應都唔錯
但而家變到好似選秀節目咁係到評測個舞台同表演者,真係睇到R晒頭
車汪都比人cap走音嗰粒音出黎做文章啦40分鐘cap4秒出黎都有得屌仲要全句聽落其實係勉強兜得返
不如咁講啦,要明白鍾意允真呢type真係只限外國,以聲線嚟講,路人都無特別鍾意佢,多數都係揀車車果種甜美聲,外貌嚟講,佢太有殺傷力,唔係每個人啱好味,直拍view數都反映咗呢件事。都解釋咗jenjen去完外國先特別爆
其實睇班觀眾就知佢地好投入 Katy Perry都出名走音架 咪又係繼續生存
班人只係見有機會就往死裡打姐
https://twitter.com/Sserafimers/status/1780602096129392820
大家暫時唔駛擔心班囡嘅飯碗
擔心自己個銀包好過
其實睇live都睇得出佢哋同啲觀眾都好enjoy
Fans meet都未去就已經要儲錢等concert
從easy cb encore開始啲人就針住佢哋嚟打啦,當初公佈上coachella已經有人質疑佢哋,作為通胖嘅評價今次個表演好吸引係新里程碑,但表演確實無想像中咁流暢,當日睇直播有啲位都顯示咗佢哋未記熟走位,感覺佢哋隻舞練得太熟,下意識都唔記得咗轉freestyle

就算畀你Chur足40分鐘,路人只會見到好嘅結果先會欣賞你,會覺得好勁,然而你交唔到貨,啲人咪覺得佢未夠實力,夾硬嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞