[FEARNOT] LE SSERAFIM討論區(72) 科切拉二週目再接再勵 | Fim寶勢不倒下•無懼流言蜚語!

1001 回覆
28 Like 34 Dislike
台狗咁無腦一定係食得啲加工嘢多
19才子講得啱,台狗嘅文明係拜日本殖民所賜,台狗嘅狗係錯在日本殖民殖得唔夠耐所致
一諗到啲haters破壞晒班女嘅美國開心之旅就好撚心痛
分分鐘仲因為咁而cut咗唔少行程
屌晒佢哋老母
難得全體成員出埠玩就咁就咁就冇咗
好似話佢地今日上Jennifer Hudson show,希望順順利利。
連帶又拖埋akb落水 跟住又重提禾珠同櫻當年單野
再遠古啲既十周年單比櫻做c都拎埋出黎鞭
咩心情都無晒啦,佢哋一樣會睇翻重播檢討,一定比所有人清楚邊度做得差,換轉平時佢哋早就出post,係路人 haters眼中佢哋唔係簡單失手可以下場做翻好,依家變成死頂表演埋第二場。得罪講,由演唱會開始累積嘅人氣,因為呢次起碼無一半。阿豬阿狗都行出嚟搵呢場表現評論甚踩你
重溫緊lenvierse hk
有提過話去美國嘅話要去機動樂園玩
如果依加去玩又可能俾人屌去玩唔練歌

同都未必有心情
希望佢哋強心臟頂住韓媒啲壓力
Enjoy the show
係好心痛
但同時都要對佢地有信心
I am fearless唔係得個講字

我依家先睇返好多歌嘅歌詞 好多都好應再聽返想咸出嚟
智障特別多算唔算
智障都叫有腦 但佢哋無
係咪可以著情侶裝牙
肯定取消,就算影咗相都唔敢po出來

擔心妹寶,佢有少少錯誤就爆喊今次算係入行以來針佢針得最勁嘅一次
Down左幾日 但係依家終於明白 打破規則挑戰自我 即使有缺點唔完美 都做最真實嘅自己 先係我fim嘅精神week2一定會good show

難得有韓國中立報道
就算唔係Top Class有野可以改進但真係唔似啲評論講到咁一文不值
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞