[FEARNOT] LE SSERAFIM討論區(72) 科切拉二週目再接再勵 | Fim寶勢不倒下•無懼流言蜚語!

1001 回覆
28 Like 34 Dislike
on/off set野原來成4.9磅
直運運費平過bns 廿幾蚊

同埋bp都俾人屌唔係真唱
不過過左幾年上左神台
啲人又唔記得曬啦

諗起呢張圖
車車個story都係
明明就係一段片
淨cap中指嗰段
啲人仲攞嚟同韓姐隻揸刀狗比
喺依家個世界context一啲都唔重要
佢想睇到都咩就睇咩
只能夠講
風頭火勢佢影張自拍都會比人話點解仲笑得出
所以咪context唔重要
大家只著重自己嘅narrative(作故仔最撚叻)
唔洗理咁多啦 反正要嘈既行步路都有得嘈
我就繼續追返啲綜藝先
要反駁到人既話 唯一能夠做既就係進步
努力真係做返好件事 批評自然就少啲
以家比人鬧都冇辦法
不過暫時呢件事又做到HYBE慣性既炒作效果

同埋估唔到咁多迴響,韓網/其他評論既地方都一齊思考下呢代既女團開咪實力問題
(仲好似幫BM推高左少少首歌)

覺得呢個影響幾有趣

不過都係個句,希望佢地經過呢次之後去強化下
就咁睇落呢次之後既每個開咪live都會繼續比人講
除非依家即刻去到BP mamamoo level
如果唔係進步幾多都係繼續鬧
我只希望佢地早日搵到下一個出氣袋
就算星期日無出事啲人都只會loop返之前個場出事啲位
唔好咁上心
希望佢地心情ok
要反駁到人既話 唯一能夠做既就係進步
努力真係做返好件事 批評自然就少啲
以家比人鬧都冇辦法
不過暫時呢件事又做到HYBE慣性既炒作效果

同埋估唔到咁多迴響,韓網/其他評論既地方都一齊思考下呢代既女團開咪實力問題
(仲好似幫BM推高左少少首歌)

覺得呢個影響幾有趣

不過都係個句,希望佢地經過呢次之後去強化下
就咁睇落呢次之後既每個開咪live都會繼續比人講

其實都只有係靠佢地自己改進 練番多d vocal同氣

短期內任何佢地嘅表演 無論隻舞同編排幾勁都好 大家都只會集中觀察佢地嘅唱功 都唔只開唔開live

所以希望依家佢地俾人鬧下當作推動力去改善下

至於其他團嘅影響 雖然多左人留意同埋討論其他有實力嘅團 禾個人覺得對成個kpop都係好事

但暫時始終d人都淨係討論 好似未有實質嘅幫助 有d可惜

大聚都集中晒禾地班囡度 真係變成hybe炒作效果策略成功
如果推高到實力團人氣我都幾開心
KIOF, Nmixx, StayC
允真實現改變kpop industry

炒作..結論係HYBE又贏..
老鐵你睇勁多團
佢勁芯
團都唔係到啦 成日講舊時做咩
屌咪屌 驚閪咩
佢哋屌fim 寶就得
我屌佢哋嘅團就唔得
正所謂講又死唔講又死
比我老系都講
點解kiss of life咁有實力好似冇人開post討論
好似係有組key要響weverse個app入面開
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞