[FEARNOT] LE SSERAFIM討論區(72) 科切拉二週目再接再勵 | Fim寶勢不倒下•無懼流言蜚語!

1001 回覆
28 Like 34 Dislike
想同班haters講

你哋而家開心啦
Fim今次同其他團一樣喇
開大墊音、減輕舞步
係好聽咗啊
咁音樂節個意義喺邊
鬧到而家得出個就住就住中規中矩嘅演唱會
明明上次台上台都好high
而家變到打歌節目咁
唔覺得對台上台下任何一個有好處
如果唔係有上次比, 其實今日咁 pacing 其實係 OK
不過睇過上次扯爆個氣氛先有落差感啫
屌晒啲 Haters, 明明個圑可以俾唔同嘢你, 音番 mode 照舊, Festival 整個燃燒 mode 都唔得
咪又係屌佢地音樂節開墊音

睇完好心痛
睇完感覺好撚唔舒服
Feel到佢地有啲強顏歡笑
定係我心態問題,膽心佢地冇曬自信同唔開心
其實只係而家既人睇慣左後製過既 live
而唔知一個真 live 係點

不過我已經放棄左同呢班人討論

只係一諗起有一班人強調 coachella 出名零墊音,而家一大巴車埋佢地度
呢下係開心既
上星期真係落足眼力專心聽每一下同 FIM們一齊肉緊

今個星期已經 HEA 住睇
印象中bp都有開墊音?雖然佢地係有台風
通常呢d情況
過多唔知幾耐就會有人平返,話其實第一場好好睇
跟住陸續會有其他人開po話當日走寶
而嗰班人同今日屌嘅人係一樣,都係附和個風向
上星期好睇好多囉,個氣氛完全兩個級別。
上次無論係班女、台下觀眾、睇live stream嘅都high好多
今次俾班haters搞到就住就住咁,冇哂音樂節嘅氣氛······
上星期嘅表演已經過咗去,就算通胖點樣去支持,對佢哋嚟講都係一條刺,希望佢哋翻到去公司會畀多啲支持同培訓佢哋,好好練習,減少啲行程,下一次嘅cb又好,下一次嘅大型舞台又好,畀haters一個重擊
認清楚邊個先係hype親生,班黑粉咪再搬其他人出嚟
路人網民就係咁,永遠滿足唔到
第一場睇得出佢地比較enjoy
今日表演比較公式化不過睇得出佢地有改善啲休息位
表演完左希望佢地有時間係美國玩下休息下
今次對葉師傅影響好大
上次用生命去表演,今次就驚左個台,嗱嗱林完左佢走人
班黑點都會搵野黑,而家搞埋班真飯,睇到好無引,hybe原來都怕黑
有live
有直播
事實證明 仆街先有人理
上次差少少 一完場已經勁多人討論
今次唱完就少好多人講
好慘
shit唔記得咗睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞