[泡麵番] ちいかわ chiikawa 吉伊卡哇 討論區 (3)

792 回覆
15 Like 2 Dislike

喊得咁淒涼
好撚Q
越睇越中意
本身買左一set
見到之後即刻買多隻

重溫,八仔太感性
動畫將個感動位提高左好多
見到佢喊我都想喊
仲有八仔掉落個窿果集都睇到差啲哭

仲有chii仔幫佢拎返把武器果度又喊左

新宿店今日有特典
到貨之後浸濕佢頭頂,當栗子玩,反正無耳 多條眉咁解

一雞兩味
對我很重要果句語帶相關
Btw八仔聲優開始變聲,唔知仲可以聽佢配幾耐
點解要整濕佢
呢到今日都有出新衫呀
買2件送小手巾

https://shop.talkingheads.biz/view/news/20240418185845
係阿 ~ PIN放左 唔知大家睇唔睇到

條毛巾幾可愛
佢同栗子一樣色,爭頭頂個圈同眉

講下,莫緊張
小八一定覺得好內疚
唔好喊啦

分辨真假測試

因為假貨嚴重流入市面,為左提升大家危機意識同分辨真假嘅能力,所以呢個測試就咁誕生左 (圖片全部轉自網上來源)

第十題:

歡迎討論點解你覺得真/點解覺得假

*投票結果、正確答案連同解釋會喺第23-25頁公佈,然後會出下一題*
Post 2 測試題目 [ https://lih.kg/bHMRzhU ]
第一題:#176 , 答案:#209
第二題:#217 , 答案:#240
第三題:#259 , 答案:#304
第四題:#327 , 答案:#428
第五題:#483 , 答案:#585
第六題:#643 , 答案:#686
第七題:#751 , 答案:#847
---------------------------------------------------------------------------------------
本post 測試題目
第八題:#32 , 答案:#132
第九題:#159, 答案:#264
我屌 三隻都冇

你用worldshopping?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞