【I/A】勝利女神:妮姬 (51)魔力之歌 為你服務 落花伴著月光下的水車小屋 不死神齊格弗列德

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
唔係 異端者黎 你劇情未到?唔劇透了

2.5玩不厭
證明2.5個死法真係柒到
新入坑 而家19章
你無類無限彈重機角最好既替代已經係中二病,p2係會唔穩定

掌握到唔會9唔到既,係睇你肯唔肯係咁re坐半個鐘打一場
靠雷姆頂神罰個位 終於9階鑽頭 我都係覺得火車難d
火車煩在未大個仔前要re到黑兔食導彈,同p2 平時清飛彈久唔久先掃下車身,小紅開爆時先主力射車身個bet唔可以甩

鑽頭煩在未真正大個仔前要夾返個爆loop p3紅圈出果陣爆,清唔切紅圈就re得

我覺得鑽頭煩啲,隊野勁左少少但又未完全大個仔可以鳩打就有機會甩左p3個timing
想問下點解水阿妮爆裂淨係升到9
唔升到10 ?
9技就可以壓到爆3果陣彈匣得1發 (唔洗落初音都可以射一下即刻觸發末彈然後馬上補彈) 9升10冇用又晒材料
仲以為有咩特別原因10會衰過9
K81Z1PYJI
300石
1.5個通告日文黎
頭先公會突擊睇到麗,雷姆,A2,黑蓮,長髮,依隊真係幾勁

唔知雷姆升高後可唔可以換走長髮換隻可以加蓄傷/蓄速or軸外RL同時奶得住A2?
【新章節29~30更新劇情影片 預告】

主線劇情29~30章:
- 營救之【路】
- 比自己更珍貴的【寶物】

即將展開序幕。

更新時間:4月25日維護更新後

https://youtu.be/CHfqqlvkp3M

今次終於出場喇掛
檔同NIKKE都今日生放
今日終於都中第2頂朝火頭神罰係咪暫時都仲未見到佢到極限?裝完又驚佢開始退環境
仲用緊佢推關
暫時仲係萬用
齊4件既冬魯米德拉會唔會勁過得頭甲既神罰
打王會
但推關清怪力差太遠
姐係都應該得頭甲既神罰推圖都會勁啲?
清怪嚟講係
開爆無限彈 大範圍 唔會輸比冬魯
有限資源吓,我寧願投資落神罰度,有多先俾冬魯。點都覺得神罰勁d , 就咁射個威力都係高d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞