【I/A】勝利女神:妮姬 (51)魔力之歌 為你服務 落花伴著月光下的水車小屋 不死神齊格弗列德

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
所以正路應該係買24號當日帳?

預定2024年6月22日(星期六)在ヒューリックホール東京分白天和夜晚兩場次舉行!
從明天開始官方第1次先行受理 ✨
各位指揮官,請不要忘記申請!
詳細情况請從活動官方網站確認 ✅
◆申請期間
4月21日10:00~4月29日23:59
◆官方網站
https://famitsu.com/sp/nikke-event/

有無人知呢啲EVENT通常係講乜同做乜?
等我25號都去台服刷隻小號玩
係囉25當日帳會無晒石,咁我係咪應該預先開定波😂今日就買得
仲諗緊
因為尋日啲巴打話25號先買但頭先又比上面巴打點醒咗
其實好難有咁完美 又想起手好仲要有石留俾你抽除非去買隻初始 但你又嫌冇pvp玩同貴
當天號小紅帽+神罰+黑兔(?) 350抵唔抵
當天號即係今日?有咩資源剩 講多小小
就係得咁多得呢兩隻角
三隻
如果得呢三隻 呢兩日你推主線唔知挖到幾多石定你想搏靠佢送既卷抽新池?你會唔會課金先 好難幫你決定真係

我有個大膽的......
【新功能:頁面裝飾系統即將上線】
可以透過新的裝飾品道具,更換個人簡介介面背景以及裝飾品。
新增功能-頁面裝飾系統即將更新。
入口:主介面 → 左上角頭像框→ 上方說明按鈕
* 裝飾品道具可透過1.5週年系列活動以及每日任務、百貨商店獲得哦~

終於可以開新關前打到尾關
唔洗了我廿蚊買咗個帳 有小紅帽 神罰 紅蓮 仲有幾隻SSR, 不過個帳已經係上年12月,平平地開住波先
咁就盡量打主線儲石等25號啦
種草遊戲早一日玩早一日生草
已經係淘寶$200買咗個齊國家隊嘅AC玩緊
請收起你大膽嘅諗法
隻驚有冇電腦版刷關唔想用手機
https://nikke-jp.com/download.html 日服
https://nikke.hotcool.tw/download/ 台服

其實大部份時間用pc玩 出街收菜先用手機 pc傷害高d流暢d用過就明
真 而家玩2隻’手機game’ 妮姬同星鐵 遊玩時間都係pc版佔8-9成
再提提新手唔好用模擬器 會ban ac
妮雞會想KEEP著用PC做日任
崩鐵玩耐左直接開電話auto幾場遺器就熄game 懶得開PC版
開pc係打活動 模擬宇宙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞