【I/A】勝利女神:妮姬 (51)魔力之歌 為你服務 落花伴著月光下的水車小屋 不死神齊格弗列德

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
新手唔想重刷 齋等新角係咪都無用?
我官家推到2-1再等25號有無快左?
定到時抽個訓練池會包埋d朝聖者英?
我自己會建議買隻初始會玩得舒服好多一係就25號直接重刷 起手有帽有神罰呢d 差好遠 就咁聽你講好似你玩緊呢隻都冇咩值得留戀
因為我係刷緊首抽
打算到時一更新完就登入直接抽
皇冠角係唔係朝聖者池?
係 咁你就25號先刷啦 但你目標係其他朝聖 唔係pickup果隻
https://www.prydwen.gg/nikke/guides/reroll
我都係睇呢個教學,我仲以為刷定再等25號會快左
放多啲資源係美術方面,用少啲AI仲實際
咁大件,又冇得開透明,點睇
成日畫風突變,d人有時第二隻game走出黎咁
同一個人又可以成個身形比例唔同
共鬥開5隻出黎
畫風突變ba都有 身形比例當換軀體
想講好耐,堆砌出嚟個感覺好唔match
好似銀華,艾瑪 呢d 咁,搞唔掂。
仲要呢排勁多接頭人
點樣可以有效刷首抽次次都要登入 訪問個制又虧嘅
首抽得小紅帽同神野先值得開波?
用xxxx+(01-99)@gmail.com刷
基本一個email ac可以無限刷
講真要神罰+小紅帽都有好難 而家未到周年抽數咁少冇咩可能
所以對啲角色有愛就開得?啱啱重刷有毒蛇、沃綸姆,普琳瑪三隻SSR。定都係神罰或小紅帽中一先好開?
有單神/小紅都開啦 再唔係等25先刷
其實點玩都得,只係神罰同小虹帽呢D 可以越級推圖咁解。
後悔當初買小紅帽+黑蓮 應該買小紅帽+神罰 唔係我火車都可以9階埋
最少要有一隻勁嘅輸出
無勁輸出會打得好痛苦
小紅帽 神罰 紅蓮 暗紅蓮
是但起馬要有一隻
毒蛇 普琳瑪都係倉管
沃得單人突擊先有出場機會
總之其實兩條路 你唔會買初始既最好就等25號 刷到神紅其中一隻就開 會買既就而家去睇下有冇神紅或其他買 之後直接開波儲石 等25號射自己諗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞