【I/A】勝利女神:妮姬 (51)魔力之歌 為你服務 落花伴著月光下的水車小屋 不死神齊格弗列德

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
事實上唔係PIN果張圖入面既人全部都係倉管
買個初始 小紅帽+神罰 多石帳 夠打哂
不過講真呢隻game真係唔建議刷首抽都幾折磨下我覺得 但如果巴打你鍾意都冇計
有人權角開局係兩個遊戲體驗黎
其他公司就無所謂, 但點都刷到一隻勁既朝聖先開
我覺得佢係需要多啲廣告

姐係出唔出到街?
而且佢出廣告如果會設計新圖對出周邊都有幫助
下位版2B
多石帳 = 前期開的account

會唔夠lv 和同期入坑的人打PVP
永世不得執到 每期2000-3000 石
諗緊買個淘寶帳 想問小紅帽定神罰勁啲?

因為如果兩隻一齊買勁撚貴
定位有少少唔同
不過新手神罰易用啲
試下閑魚搵 同埋搵最近期刷既首抽 我就比較鐘意神罰
小紅帽應該最近有免費SKIN送
兩隻都有好似200幾差唔多300,
不過有4萬幾石, D 卷好似有200幾彩卷, 200幾銀卷打下主線就有多幾萬石, 仲有一埋材料用黎升lv
講真如果差唔多你又真係有心玩建議兩隻要晒如果唔係之後你想要追返未必會係幾百蚊解決到既事 除非你好歐
你哋好好人,呢個post d巴打好有愛

但係成388人仔兩隻,好撚甘呀仲考慮緊
如果真係唔想洗錢就等25號自己刷始終偏單機遊戲無話一定要買號起手 不過我個人鍾意玩得舒服d 幾百蚊可以解決既野唔好辛苦自己 因為你刷得既一定會貪心想刷晒兩隻 幾時刷到真係好難講
388人仔其實唔貴啦
我見到神罰+小紅帽 288人仔喎
唔想刷就直接開啦 我上年9月開始玩 0課 到而家齊隻game8成角 朝聖淨係冇哈蘭 火龍 桃樂絲
一開波我淨靠2b a2推圖
所以25周隻皇冠照理都實勁 靠佢推都得
你驚既就刷其中一隻for推圖
40000鑽仲諗 不過會有上面巴打講既隱憂 pvp
自膠 自己計多咗100蚊

可能平平地買隻神罰+鑽推圖算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞