NGT48討論區第17回:中井りか生日倒數中 NGT IG全面開通中

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
細佬女

呢幅相真係Aya最出眾,不服來辯
細佬女

呢幅相真係Aya最出眾,不服來辯

ck快啲po叻喇叻喇張圖出嚟

http://www.favorites.news/cat/131/node/174372/6006
有中譯版啦

錯台

兩父子一齊虧
http://www.favorites.news/cat/131/node/174372/6006
有中譯版啦

錯台

兩父子一齊虧

你信係咪係囉
「隊長,我記得大聯盟有個投手專門投蝴蝶球咖!不如就...反正森走咗我哋都要搵過個投手」
「唔...R.A. Dickey...應該會好有趣」
(蝴蝶球又叫指節球,係利用手臂慣性將波推出去,其實喺日本非常罕見,因為球速慢同埋唔係好依賴投手方量應該係最啱PRR玩嘅球種...日本仲有個女子職業投手叫吉田えり都係專投蝴蝶球仲有個花名叫蝴蝶公主)
「隊長,我記得大聯盟有個投手專門投蝴蝶球咖!不如就...反正森走咗我哋都要搵過個投手」
(蝴蝶球又叫指節球,係利用手臂慣性將波推出去,其實喺日本非常罕見,因為球速慢同埋唔係好依賴投手方量應該係最啱PRR玩嘅球種...日本仲有個女子職業投手叫吉田えり都係專投蝴蝶球仲有個花名叫蝴蝶公主)

嗌Cut之後...
横山由依望住我講:「其實導演你都幾得意喎,明明成個48G得幾個人識得打棒球,你就寫個全人類打棒球嘅劇本,你係咪搞笑呀?」
島崎:「唔...好熱呀...」

又學到嘢
無假放就成日想放假,但一放假就

好撚悶呀,有咩做牙

米團靚女我只信潟姐

識貨
真人再靚百倍
米團靚女我只信潟姐

識貨
真人再靚百倍

認知巨

你唔覺意又透露咗你嘅強大

好撚悶呀,有咩做牙

難以置信,居然無fd可以約出黎?

好撚悶呀,有咩做牙

難以置信,居然無fd可以約出黎?

話咗係毒撚,你地唔信咋嘛
真毒撚,無人理

約咗個剪頭妹上嚟幫我剪頭髮但係唔見人,on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞