NGT48討論區第17回:中井りか生日倒數中 NGT IG全面開通中

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
隔離仲講緊招牌歌

我覺得招牌歌唔係自己中意既歌

而係成日上電視/event 唱既歌

吓 唔係不嬲係咁咖咩

ngt就無呢個煩惱啦,都無幾多首歌

青春時計一出,已經成為經典

2周年live點都宣布2單喇掛
隔離仲講緊招牌歌

隔離po係各4846po嘅on9仔先會入

睇字海
隔離仲講緊招牌歌

睇字海

NGT po 咪仲 on9

村姑明趕客

潟姐東京都出身 所以話米團我只信潟姐
隔離仲講緊招牌歌

睇字海

村姑明趕客

ck加推?
隔離仲講緊招牌歌

睇字海

村姑明趕客

ck加推?

我夠覺得你個名唔錯 (有時睇落幾靚) 唔通我又推
隔離仲講緊招牌歌

睇字海

村姑明趕客

ck加推?

法國你幾識貨 不過唔係有時幾靚 係幾時都超靚
譯jor 世界が泣いてるなら

睇字海

村姑明趕客

ck加推?

改左個髮型之後係好睇好多
隔離仲講緊招牌歌

睇字海

村姑明趕客

ck加推?

Aya Rika

好心你好似榊巴咁有誠意

吹奏時一定貼圖

就咁齋叫好冇 heart 囉

抵屌
譯jor 世界が泣いてるなら

個MV好變態,正

玲奈好型呀,正
「條仔係我嘅,邊個掂佢,我冧邊個!!!

睇字海

村姑明趕客

ck加推?

村姑明趕客

ck加推?

想問下手足意見,以下為虛構情境題,與現實無關

男主角A最近無意中識左個女主角B ,女主角B 係屬於比較男人性格,比較煩膠,whatapp會追魂call,樣貌大概同你係香港見到無化妝既荻野由佳bb 差唔多

A係一位毒男,朋友都唔多個,更加唔好講異性朋友。所以一開頭佢都有興趣同女主角B 傾下計,但漸漸下來, A 既毒男性格開始出黎,對於成日要諗回whatapp感到麻煩。

咁B 就問 A ,佢係咪好煩膠,A好想答係,但唔想失去一位略熟既朋友,就答左唔係。 首先聲明,A唔係顏控狗,識朋友唔會睇樣,但作為一個普通男性,對mahoho, riko 呢d好D,對木下百花呢d 冷漠D,都係人之常情姐?

而A就對B無任何興趣,咁佢應該點做好?

1)唔理B ,得閒就hea回,繼續維持呢個狀態
2)同佢溝通下,話自己毒,唔習慣一個人自來熟
3) .........?

其實幫fd問
想問下手足意見,以下為虛構情境題,與現實無關

男主角A最近無意中識左個女主角B ,女主角B 係屬於比較男人性格,比較煩膠,whatapp會追魂call,樣貌大概同你係香港見到無化妝既荻野由佳bb 差唔多

A係一位毒男,朋友都唔多個,更加唔好講異性朋友。所以一開頭佢都有興趣同女主角B 傾下計,但漸漸下來, A 既毒男性格開始出黎,對於成日要諗回whatapp感到麻煩。

咁B 就問 A ,佢係咪好煩膠,A好想答係,但唔想失去一位略熟既朋友,就答左唔係。 首先聲明,A唔係顏控狗,識朋友唔會睇樣,但作為一個普通男性,對mahoho, riko 呢d好D,對木下百花呢d 冷漠D,都係人之常情姐?

而A就對B無任何興趣,咁佢應該點做好?

1)唔理B ,得閒就hea回,繼續維持呢個狀態
2)同佢溝通下,話自己毒,唔習慣一個人自來熟
3) .........?

其實幫fd問

唔得就唔好勉強

但點解唔試吓同佢熟呢
其實,會唔會B都係對A無興趣
其實,會唔會B都係對A無興趣

可能性低, 唔係都唔會問A係咪覺得自己煩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞