NGT48討論區第17回:中井りか生日倒數中 NGT IG全面開通中

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
乖啦,唔通成世留係度幫你帶隊咩

趁後生快D放佢出去圈外衝下咪仲好,NGT上哂軌道啦,驚條毛咩

我覺得完全未上軌道囉

屌....咪玩啦,本家大把老野,真係唔掂咪調第二個過去囉,可以手越直接移籍,又有咪醬,又有大家志,怕條毛

你講果d前輩都就快畢喇

BTW 北原唔係度,柏木應該會解除兼任

P.S. 我覺得唔會再調人過黎

個個以為北原去新潟會就有排都未走
咁家下邊個帶d細同邊個做隊長?

趁後生快D放佢出去圈外衝下咪仲好,NGT上哂軌道啦,驚條毛咩

我覺得完全未上軌道囉

屌....咪玩啦,本家大把老野,真係唔掂咪調第二個過去囉,可以手越直接移籍,又有咪醬,又有大家志,怕條毛

你講果d前輩都就快畢喇

我唔係話一定會調人過嚟,但必要時都唔洗驚啫

我真係覺得NGT上咗軌道啦,放下手比佢地自己行下啦,我對今村支配人幾有信心,起碼KTMN單野都會為MB回應下

我覺得完全未上軌道囉

你講果d前輩都就快畢喇

個個以為北原去新潟會就有排都未走
咁家下邊個帶d細同邊個做隊長?

柏毛兼多半年收山嫁人,推個鄉下妹做隊長
認真,NGT最有隊長相,應該係杏樹,村雲,西姐OR美南
馬前炮

下任隊長: 美南

不過仲有大半年,有好多變化既

姐係大lemon都係副隊唔升

大檸檬要做C,你有無見過48g隊長會做C

山本彩

我難波

由佳冇C 既氣場....

你走啦你
正路就副隊升上去,但可能潟姐做都未頂。而家團入面最成熟應該係潟姐了
大lemon企c既話 已經預計到出面啲人又黑鄉下團

山本彩

咁佢都係臨死先做啫,唔係一開波做嗎
正路就副隊升上去,但可能潟姐做都未頂。而家團入面最成熟應該係潟姐了

潟姐22歲 應該可以留多2-3年

山本彩

咁米團都就死啦

山本彩

大lemon企c既話 已經預計到出面啲人又黑鄉下團

出面人講咩你理撚得佢,最緊要會比錢個D唔黑咪得囉

大檸檬總選咁好成積都唔C一獲,大檸檬飯就真係黑哂面啦

山本彩

咁米團都就死啦

你成日話就死,咁你有咩理據,有咩高見

山本彩

2單己經同菜嬸雙c
唔記得利申:我不嬲唔撐大檸檬嘅,我只係實話實說啫

山本彩

我笑

敗仔又感情煩惱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞