NGT48討論區第17回:中井りか生日倒數中 NGT IG全面開通中

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
我最近識咗個idol,佢話好鐘意我,想同我一齊,但我見佢idol嘅事業啱啱起步,好驚會中文春炮

嚟啦,各位ching,我應唔應該為咗佢嘅事業,而放棄呢段感情呢

其實on9夠未?

真人真事,佢仲話唔鐘意我食煙,叫我戒煙
我最近識咗個idol,佢話好鐘意我,想同我一齊,但我見佢idol嘅事業啱啱起步,好驚會中文春炮

嚟啦,各位ching,我應唔應該為咗佢嘅事業,而放棄呢段感情呢

其實on9夠未?

其實on9夠未?

香港人生活壓力真係好大
專業到呢...
我食開呢隻
專業到呢...

咩嚟㗎
專業到呢...

咩嚟㗎

邪骨嘢 好似係
專業到呢...

咩嚟㗎

邪骨嘢 好似係

即係香格里拉都有邪骨
專業到呢...

咩嚟㗎

邪骨嘢 好似係

即係香格里拉都有邪骨

我同我fd共用ac 條友好咸濕
可愛
專業到呢...

咩嚟㗎

邪骨嘢 好似係

即係香格里拉都有邪骨

おぉぉぉぉぉ
可愛

未遥好啲
專業到呢...

咩嚟㗎

邪骨嘢 好似係

即係香格里拉都有邪骨

咁原味底褲係你定個fd
其實,會唔會B都係對A無興趣

唔知佢地啦,但唔講戀愛既可能性咁長遠啦,至少而家既情況,作為朋友普通既交流好似已經有事

我朋友A係毒男, 同我一樣鐘意聽日文歌,睇日本IDOL,睇動漫,有玩下結他咁,唔鐘意運動,同B既興趣真係無咩合疊

興趣似唔似同鍾唔鍾意一個人無乜直接關係

無計傾BO

無可能24小時9 UP廢話掛,如果你女朋友有睇NGT,係咪多D野講先......係咪2個人既話題可以多D先,跟手係咪可以一齊去握手會先...

係, 但如果兩個人互相都有意思就自然會搵到計傾, 分享下日常小事, 講下身邊啲花生, 就算兩個人唔同圈子都可以自自然然傾好耐

搵相同興趣做話題只會係啱啱識大家唔熟嗰陣先會咁
熟左之後就會變9up講廢話
想再更進一步就更加唔應該齋搵相同嘅興趣做話題
專業到呢...

咩嚟㗎

邪骨嘢 好似係

即係香格里拉都有邪骨

咁原味底褲係你定個fd

真男人就應該用繩結內褲

屋企冇scanner

屋企冇scanner

你唔係諗住串我地無得睇呢本野牙
唉比人咬腫咗粒耳珠
唉比人咬腫咗粒耳珠

比女咬

屋企冇scanner

你唔係諗住串我地無得睇呢本野牙

梗係唔係啦
啱啱攞出嚟睇到啫

算你啦
我手足有玩no man's sky

冇人打CS
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞