NGT48討論區第17回:中井りか生日倒數中 NGT IG全面開通中

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
珠巴,又用炎上商法,唱淡大檸檬,實質私底下打緊飛機啦

視*乎曲風啦

如輕鬆可愛曲風 (多數係),Rika 美南 日陽 好d

咁大lemon岩咩 style

狂舞派

幻想到

我唔係推佢㗎
珠巴就好啦,下post唔洗諗topic同溫馨提示

中井生日加鰻魚畢業攪掂
珠巴,又用炎上商法,唱淡大檸檬,實質私底下打緊飛機啦

視*乎曲風啦

如輕鬆可愛曲風 (多數係),Rika 美南 日陽 好d

咁大lemon岩咩 style

狂舞派

幻想到

我唔係推佢㗎

明反暗推 明既

google 左正牌檸檬d舊圖

..........

又真係幾似由佳

又比邪骨講中

但細lemon 靚啲
佢雙馬尾屈機
想當年元t4

google 左正牌檸檬d舊圖

..........

又真係幾似由佳

又比邪骨講中

屌你...咩比邪講中...根本就係因為咁先叫大檸檬
佢雙馬尾屈機
想當年元t4

佢又係癲癲地,成日揾個頭撼鳩人
佢雙馬尾屈機
想當年元t4

又係同大lemon徵選好多次idol團先入到
g bra 廁list加推未
鰻魚好似係簽太田,咁唔驚啦,去拍多D劇同電影比我地睇啦
佢雙馬尾屈機
想當年元t4

我係真心欣賞啲有恆心唔放棄嘅人的
佢雙馬尾屈機
想當年元t4

不了

單推由佳一個夠了

mb畢業有大事務所撑住真係好好多
咁就調細檸檬去ngt啦,細檸檬都好有親和力

AKS嗰啲...

唔夠吉本大

優叔

唔夠吉本大

優叔

美國進修...

敗仔又感情煩惱

原來我有先天不良

條鳩太短

我18cm長呀
我對腳D骨天生錯位

會有咩影響

行得多會痛,仲有行路姿勢好怪

有無得醫

咁就調細檸檬去ngt啦,細檸檬都好有親和力

nmb岩佢多啲 夠chinsin

敗仔又感情煩惱

原來我有先天不良

條鳩太短

我18cm長呀
我對腳D骨天生錯位

會有咩影響

行得多會痛,仲有行路姿勢好怪

有無得醫

rip
我想信冇一個489夠我多推

唔夠吉本大

優叔

美國進修...

我屌你老母呀008
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞