[COYS - 紐卡素四月又大炒熱刺 爽啊] 熱刺球迷永遠支持澳普吹水區 590

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
我覺得佢D動作好頓
好似以前雲逖贊臣咁好似比人慢左一拍咁
唔知佢係未習慣英超個節奏定點
其實借佢落英冠D中游班打會更好
timo除咗射術作為翼嚟講完美達到澳普要求係好好嘅團隊球員 但我地要更進一步講緊爭冠嘅話係需要一隻可以carry嘅翼 孫隊已經老所以唔能夠場場靠佢 所以有需要重搥轟隻勁翼返嚟
佢講嘢係公道嘅今場完全跟係鈕個節奏踢
本身都預無得贏
淨係想打得好睇啲
反而季頭上神枱嗰班 季尾柒到

套打法咁靠創造力同翼

但kulu 麥 兒子同BJ dup撚到
如果真係買到隻勁翼咁就變成SON個位好老監
繼續比佢踢中峰的話變成兩邊瘋狂出波但中間無人接應
SON踢左邊的話當新人可以踢右邊
咁樣我地右邊都坐左成8千萬鎊的貨係後備
新人只可以踢左邊的話咁SON肯打後備?
咁又唔會嘅我覺得 兒子finishing世一

靠左右翼同攻中突破&出波

兒子finishing同迫搶

同時培養新仔接兒子棒
SON射波係無問題
佢最大問題係走位
其實近幾場我地好多時左右兩邊已經壓到好深
但中間係完全無人
要靠翼峰係後點聶上前點接應
SON的位國企太後成日想做進攻的發起點
又比紐大炒
唔會啦 成季咁多波踢仲要實有傷病問題咪輪流踢 仲有同一個位有競爭係應該嘅咁先有進步 孫隊唔係唔踢得正前係對low block隊唔得啫同埋佢都老啦點都要買定人接班
Progressing啦

上季炒6-1 今季4-0
頂 要返工冇睇到 衰乜嘢
次次柒黎柒去都係嗰啲嘢
上年仲入到一球,今年捧蛋
唉屌

又要出post:
Disappointing result and we didn't do our best.
Big game ahead. Now we look forward and we go again. COYS👊🏻
啲post嚟嚟去去copy and paste改幾隻字
上年有Kane
幾正路
對家反擊非常俐落+角球屌爆
現在呢個唔好話無晒靈氣
直情係步頭都慢晒得番個人係場
其實諗深番層
友賽甚至季初咁快就變晒迷普黨
澳普套野肯攻之外仲要係攻得好睇
我係其他地方同其他熱迷傾時都覺得呢套踢法堅勁
比多D時間夾熟D進攻會不得了
當時甚至係吊隊波係咪壞左射波制猜到入12碼點都仲唔肯射
兩邊落底同中路滲透乜都有
就算去到傷兵滿營果段時期其實進攻組織都仲係OK
係1月過後唔知係咪亞洲杯同非洲杯一下子中前場無左幾件主力
想踢得簡潔D就開始拎唔到個BALANCE進攻越黎越單調便秘
悲觀睇就係副契熄左之後到現在都著唔番
樂觀睇只要有足夠時間澳普團隊係可以操到隊波去番季初果陣咁
睇返精華 曼城隻doku勁撚到
幾時可以買返隻可以1on1 而唔係次次去到底線就回傳返後面既翼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞