[COYS - 紐卡素四月又大炒熱刺 爽啊] 熱刺球迷永遠支持澳普吹水區 590

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
你囉
勁中
科狗考咁多年dse都仲未攞到full cert
係下半季開始
上半季都和到鏝同阿
Record (H) vs Top 6*:

Newcastle - only lost to top 3 at home
West Ham - only lost to City & Arsenal at home (but beat Arse away)
Fulham - only lost to Villa & Utd at home (but beat Utd away)
Villa - only lost to Utd & Spurs
Utd - only lost to City
Brighton - only lost to Arse
歐霸兩隊應該收皮
利華大機冠
德甲似穩奪第五席

英超快車搞到歐戰收收哋皮
就係因為數碼發揮唔到
已經開始

【四月是奪冠的謊言】阿仙奴23-24球迷討論區MMMCXIV
https://lih.kg/CdJLsLX
#568 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
真係要幫都幫曼城 利物浦啦
而家第五90%歐霸位

利華踢西咸出局+阿狗(阿特蘭大狗)踢利物浦出局

英超第五個位已經無左啦
入歐聯多啲錢又唔會買勁人 最多咪多幾個潛力新星
但係而家多人到咁 有入無出
後面Radu VDV Ashley 克羅地亞仔 中場又有Ben10 Sarr 唐仔同鄉 even Skipp 前面BJ Kulu Solomon 個個都要時間繼續浸
利華贏完holiday mood唔知會唔會俾西咸反殺
利記呢隊啲神秘力量又係唔講得笑
你呢堆人
得VDV 克羅地亞 同鄉 BJ似係有得玩落去
西咸得個守字同靠死球

下下安東尼 1打3
打歐霸可以搏下嗎?
踢歐協都輸啦
其實原本都預第一季唔好太好, 只係季初成績超出預期, 大家期望高左, 依家要處理返隊波一貫既問題

澳普vs達蛇

慢慢教啦 let him cook, I said let him COOK
一年前既comment

歐協聯被視為中遊球會在歐洲的比賽,來自英超的代表每屆均是冠軍熱門之一,至今三隊參加歐協聯,兩隊已打入四強。

2021 熱刺小組第三出局
2022 李斯特城4強出局
2023 韋斯咸殺入4強
西咸咪贏左 睇你有冇心踢
ssg決賽帶帽
贏audi cup咪算
因為covid, 最後一場未踢就DQ咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞