[COYS - 紐卡素四月又大炒熱刺 爽啊] 熱刺球迷永遠支持澳普吹水區 590

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
所以你明點解今年連冠軍都無埋未?
拜畜無大將 Diuer當先鋒
6年前既決賽 感覺上好似已經過左10幾年咁
佢個陣連Vorm都贏唔到
我唔睇都唔知佢仲在生
收手啦啤
你動搖左?
動搖乜鳩 我只係唔想啲Mon po狗入到黎見到你日日重重覆覆 比人以為你弱智就唔太好啦
mon po dog 點睇不用理

最重要係你要支持孫興民堅定地走在熱刺傳奇的道路上

不能動搖
係唔係啤巴找咗數 食咗屎
所以受咗太大打擊
佢係 但你都係
食咗爛屎
教練都換咗唔知幾多個
dier而家喺拜統領防線,de ligt都係聽佢支笛
要唔要新孫興民之稱 可閘可翼既SSG
我熱今季最傷唔係無左Kane 係無左Eric Dier
bale嚟
不過SSG過德甲真係有機返生
佢當年踢賀芬咸都唔錯 (當然未必可以好似dier大哥咁踢拜)
拜仁慕尼黑中堅戴亞(Dier)在接受訪問時,被問到有甚麼理由來讓領隊繼續選擇自己和迪列治正選中堅組合。

「訓練表現和場上狀態才是最重要的,我喜歡在球場上用表現證明自己,而不是在場外說很多話。」Dier說道。
杜曹之前在訪問稱讚戴亞和迪列治正選中堅組合:「他們正在贏球,他們兩人的配合以及與邊後衛及防守中場的串聯都很好。除非烏柏美簡奴和金玟哉能拿出更優異的表現,否則我們沒有理由進行改變。」
用作品說話
🚨𝐉𝐔𝐒𝐓 𝐈𝐍! | Tottenham have now made a concrete bid to sign striker Mohamed Amoura ahead of the opening of the upcoming transfer window.

🔑Royale Union Saint-Gilloise are demanding a minimum fee to €20M to sell Amoura this summer.

🗞️[DZ Foot]

#THFC | #COYS | #TOTTENHAM
676要88了
🚨Albert Guðmundsson dreams about playing in the Premier League and has given #Tottenham encouragement to reach an agreement with Genoa for his transfer.

Inter Milan and Juventus are both interested in the midfielder, but Spurs have the edge.

@tuttosport
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞