[COYS - 紐卡素四月又大炒熱刺 爽啊] 熱刺球迷永遠支持澳普吹水區 590

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
不過澳普同肥普好似都係唔鐘意用小朋友
下下都係最後十分鐘放出黎踩草
外借出去吸收上陣經驗點都好過齋坐的
係唔知點解咁ON9借去西維有幾個正選中峰的點會出佢
唔課又等炒澳普
黑人版dier都好撚痴線
係喎唔撚記得左佢
不過又係成村人搶唔知機會大唔大
我心目中最差就係番兜挪威神童NUSA都好過簽TIMO
全隊 + 領隊
因為個幾件下半季先翻生仲要Veliz自己又傷下咁
上半季個幾件勁撚廢
你 都滾
有RC 買啦
柏總買貨我ok 借人都唔太差
Timo真係唔掂 次次要佢射 target都唔中 呢啲一早係英證實踢唔掂嘅 真係幾平都唔要
Timo 幾好啦
左路真係做到野
呢場佢係較好個個
強化版運龍
借就算啦
佢埋門隻腳就生蟲
但佢左翼真係算係咁
單計今場咪係囉 佢未去到戰犯 甚至係踢得"好"既一個
但佢下下FULL CHANCE唔中龍真係搞唔掂
BJ雖然都有唔少CHANCE唔入
但佢起碼中龍先呀
TIMO咁樣一腳射走個波真係幾傷士氣
紅牛都踼唔惦
佢係得咁多料
#thfc will compete with Bayer Leverkusen, Liverpool and numerous other clubs to sign Leeds United winger Crysencio Summerville this summer. [HITC]
單計近幾場都係啦
佢再戰英超先半季唔夠

我勁收貨
合格有餘
如果只要佢係左邊出波就收貨有突
但考慮到SON下季應該都係踢左邊多
兼且SON都一把年紀唔知可以踢多幾多季
後備應該用後生的順便陪養接班人
畢竟到SON退落黎果陣TIMO都應該過左3張
唔知到時佢速度仲保留到幾多
veliz幾次出嚟衝下撞下都不錯 還掂今季砍掉重練都唔試多啲
“It ended up being a transition game, and a lot of that was self-inflicted by us. We weren’t brave on the ball, we’ve been really good this year at understanding that when we have the ball we can be a threat, certain players just shied away from that today. When you do that, you allow the game to be played on Newcastle’s terms.”
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞