[COYS - 紐卡素四月又大炒熱刺 爽啊] 熱刺球迷永遠支持澳普吹水區 590

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
佢同鄉櫻木絕招顏面射球
唉 但佢踢中間幫唔到隊波
676冇喇喇跛乜撚
橋岡 大樹今年幾多球擺鳥龍/ 撞到佢入

屌佢真係得過屌字 Icon+Leader澳波放邊個落Bench都唔似會放佢 下場佢打返左邊希望佢踢好啲
換晒條防輸4粒
我依家極限盲撐緊
逐場逐場睇咪算
676踢得少都成日傷 搞到孫仔要踢正前
其實面具佬右腳定左腳
澳普算幾代領隊最易收佢個個了
啤似幫佢倒米
成隊波嘅態度都有問題,明明爭緊前4,但係踢到好似冇嘢爭等放假咁,啲波又慢又唔集中
笑到仆
有幾個位冇咩競爭
兩個禮拜澳普帶佢哋離英地獄式操練啦
吊那星今日腸胃炎嘔撚到傻都捱住睇
點知完全係西波一場
我地傳波能力真係英超下遊水準
70幾%控球實在唔應該咁少射門同角球
全隊由後防開始都係鐘意扭波多過傳波
仲要傳波能力又唔高
一味靠速度大步推死去咁點會有威脅
唔識傳波都算咁你每人跑多波去做配合拉多D空位出黎
但全場有咩配合踢過出黎?
唔搵番幾個有當年大力神咁的傳波優先的創做力中場真係永遠都係現在咁
唔好講靠組織好似對面咁一下直線就穿晒
前場撲到咁多波但交到去禁區完成射門有幾多?
現在其實還緊上幾手防守型教練的債
好幾季都唔講求組織下下就靠防反然後跑狗式戰衛
搞到買D人全部都係上腳型帶住個波死向前沖就完事
我地大缺肯專心比波走位球合的球員
哩場太柒乜撚嘢輸4甩
其實鑊鑊都係咁
不過以前有幾隊會跟住一齊柒咁解
最大問題佢踢法都係仲係翼的踢法
下下自己走到後半場去拎波扭
就算扭到都浪費體力啦
如果今日佢同ISAK調轉隊踢
我相信第一同第三球比佢都未必入到
因為以佢今場的走位多數縮得太後
個波比到佢都未必係位置接應
澳普呢幾場其實都有佢嘅問題,淨係得一招唔識變通,當然我哋都可能冇球員俾佢咁做,同埋下季一定要請返個死球教練,隊波手守死球廢到仆街,澳普唔好硬頸又話咩唔需要
日常戰術 其實預咗要慢慢比佢浸
但死球就真係好好地請翻個死球教練啦
DIER大哥早幾日話佢練波唔練戰衛
全隊只係盲頭烏蠅咁向前攻
但完全係無任何走位配合的
我真係唔知係班球員大局觀差定真係平時無練
對面其實陣地戰都有幾個攻勢係做到配合完成射門或出波
我地唔好話今場
拉開成季睇都少做到咁的組織
睇金曼真係爽好多
慢慢執喇
干地都係咁姐
巴克利咁樣阻都冇事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞