而家仲有冇人玩魔獸世界?

296 回覆
35 Like 2 Dislike
戰鎚online好正,唔明點解咁快執
有私服但得英文
回憶下19年共雪點表態?
會唔會更加冇人
我記得對上一次玩熊貓人個期
想排個戰場竟然要等
以前唔係凌晨時段基本上一定秒入
呢單真係搞死台服經典既其中一個轉列點
當時經典60岩岩開 勁撚多人
同埋60本身難升 成個世界任何地圖都一堆人
真係有當年60既感覺

結果一單野 好友欄冇左大半 過多個月幾乎全灰
然後就比大陸仔搞到臭
之後大陸人入侵因為本身走剩太少人 直接同化成陸服海外版
台服PVP不嬲都少人玩
要玩PVP就去美服
暴雪既表態係個賽事由網易搞係網易決定
咁又不如諗下暴雪後尾同網易傾唔掂數搞到大陸ser停左一大段時間撚到班大陸仔人心惶惶唔知會唔會連個ac都冇埋
不嬲台服d人都係玩一段時間唔玩架啦 如果唔係6版7版開始點解咁多香港人轉去美服玩姐 到經典服開好多香港人都係直接玩美服算
呢種動作引擎其實過時
其實要整到new world/elder scroll 咁即時反應格鬥
幾好玩嘅仲
大前題係你要拋開對細個玩WOW 嘅印象,例如識到好多玩家,好多嘢做24hr 都唔夠,充滿人情味等等

打M+ 衝分都夠你日打夜打,有時打下團roll 飾品武器,同公會托荒都仲幾好玩嘅
充滿人情味
無玩好多年
就係知有經典服幾年

但上twitch睇人玩
好似有好多版咁
咁亂局

究竟依家有幾多玩法?
來緊11版聽講係3版d廢案
只係香港個班走曬
台仔 鬼佬0影響
4個
原汁原味經典服60lv 無印WOW(正常mode同yolo mode)
資料片11.0版本WOW
經典服4.0 版本WOW
經典服SOD版本
本來2019年夏天玩緊classic跟住棄左
9.2先番黎 跟住打完10.0又afk 宜家諗緊玩唔玩11.0pre patch
冇點數制冇玩幾年
agger 一日唔出wow2其實wow都係逐漸死亡緊 一日比一日少人玩 得番班死忠吊命
M+孤狼入到隊先講啦
個io分數系統同現實要工作經驗先可以番工冇乜分別
唔太認同,WOW點樣唔係即時反應?,每隻職幾十招技,又要打控場combo,走位,又要監控人地保命爆發,再判斷當下要點操作,你打PVP反應慢半拍都比人秒左

new world+elder scroll既活躍玩家加埋再乘100,連WOW既一半都無,唔明贏左係邊
美服多季3v3鬥士 LM
果時岩岩移民未有工返
就入月卡玩下
然後谷鳩氣
m+想入團仲難過搵工
日頭已經係咁比人reject
開game又係咁比人reject
之後谷鳩氣唔撚玩
Io低 想自己開組都冇人入
收得皮 個開場動畫有史以來最廢
香港人仲有冇公會係台服? 11.0想換番個廣東話團打
無 搵過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞