而家仲有冇人玩魔獸世界?

296 回覆
35 Like 2 Dislike
8版玩到10版算唔算死忠
關咩事
黑石太撚難又冇大秘境根本冇人想打
h黑手已經好多人打唔過
去到m高爐直頭要2隻牧師心控
基本上冇撚人想打 但又冇其他野做 咪個個走晒
先搞到佢一個地獄火腰斬左佢算

7.3就真係史上最好玩
副本易打 個個都神裝 aoe無上限入大秘鳩a
根本去到現代玩家都冇心要玩難野
最新果個海賊版係玩咩
聽講幾好評
9版又係吹到好大
又自選黃定橙裝又爬塔
一開始話重度roguelike爬塔
最後
睇你打咩架姐
9.0打到23層以上可能要組2個鐘以上先成到行
根本台服根本高階玩家好少 黎黎去去都係果幾十條友互相組隊
有大陸仔真係易組好撚多
你打下垃圾層數領下保底咪冇影響
有好有唔好啦
食雞mode
30-60人飛落地打怪執技執裝
每人可以裝一件消耗道具同2招進攻2招輔助技
會縮圈 最後打大交
老實講m23以上你冇車隊就預組得耐嫁啦
s1s2都有衝3千2分
s3越嚟越多垃圾支那仔真係唔想打大秘
咁大陸仔多左連車隊都多左比你入
你要打高階野靠台服個濕鳩人口真係等到蚊訓
其實美服有冇香港人公會

9同10都有玩一陣,然後次次組隊勁煩

人大左真係無咁多時間慢慢組,做功課準備呢啲無問題,但次次版本頭裝等一開波都一定低,然後低就勁難組,然後變左打得少,然後更難組loop到放棄打隨團睇劇情然後afk

然後到下年新年又身痕又一次過買半年game time , 拎住隻生肖座椅係主城跑圈多過出團
7除左7.0要賭橙 d橙又唔平衡之外
後面真係百花齊放 又爽
癲到一個位直程可以一坦四輸出

之後八版加gcd鳩加難度 又要農特質 即刻趕晒客
黑石的確好難
但我覺得依個先係H合理難度
7/8/9/10版官方對M難度以下既都好快做調整

7版真係好完美
雖然我7.0 正式開版頭1個月一件橙都冇出過
仲要望住d friend /公會朋友出
到7.3 愈改愈好
混穿T裝真係好正
不過8版又餵玩家食屎

同埋本身預佢10版命定團本會畀玩家混穿T
斷斷續續會開吓嚟玩
依家好似改到無腦玩咁
魔獸大逃殺
8版9版玩聯盟就唔會
23+都輕鬆有街組
怎麼啦!
黑石根本上唔係hard core玩家都唔想打
火車王 鐵娘子 呢幾隻放中間位但已經難到嘔
m根本唔係正常人打 強制迫你afk
佢如果唔係大秘境救返佢 可能7版已經死能左

7.0-7.2 點完美呀
我去到7.2都未齊2件核心橙成個弱智咁
打raid根本唔關技術事 邊個齊橙就打第一
佢根本上就應該7.0就開兌換
7.3冇晒呢d問題先叫完美
有街組唔代表組得齊
佢上版重要有盟約
例如你打血紅重要帶冰法開嗜血+吸血鬼盟約
成個台服根本唔知有冇10個呢d人係街團
你玩非meta職更加唔洗討論
9版 DK改完好似得返1隻坦咁
On99

不過8 9版聯盟真係好多街key又打到23+
好多聯盟進度團人士開街key
部落好多都圍內開
基本上自己唔玩得好衰都唔會爆
快點回來!
要解每日任等神裝 日日重複咁打都唔知做乜鳩
野團又要版本尾先有 埋唔到堆真係謝師宴毒撚咁 著住堆垃圾打得隨機團
網易又代理返魔獸

應該前夕就開返大陸SER

到時可以返台服迎接11.0
10.2夢境都係好難打
成20年無加價 好撚癲
以前可以用mycard點買卡
多數計埋大概9x蚊一個月
不過無左mycard之後
出左年卡有折扣兼送座騎玩具
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞