而家仲有冇人玩魔獸世界?

296 回覆
35 Like 2 Dislike
隻隻mmo都係
玩手機game好過
佢有分隨團(你㩒i排嗰個) pt普通 H英雄
而圍攻奧格瑪仲有M難度
pt或以上全部都要自己組隊嚟打
個成就係全通pt 你打隨團咪解唔到
但囉頸鏈個成就佢寫係普通團本就得,卡左係度,btw我發覺剛70除左冇頸鍊,布甲職388裝但比h5人本怪打2下就死係咪正常,打野外怪都打好慢,以為有披風爭好遠
pt咪要自己組10人去打囉
你388裝等正常
最弱係岩岩70lv
裝個SilverDragon捕多d稀有同世界王
打多d線同用青銅幣升藍/紫裝
https://www.curseforge.com/wow/addons/silver-dragon
或者你直預組開10人魔古普通等d仙人帶你飛
正常開pt都會有d5百幾裝等嘅入嚟帶刷
人地件披風幾百萬血
你先岩岩開始修仙 唔夠打正常
Remix剩係可以留係潘達利亞
正 班亂碼人終於唔係台服搞搞陣
搞掂個成就了, 謝謝
想問下點樣增跑速? 而家係副本成日行得慢過人
跑速都係披風
有條速度線絲
或者換鞋招技 唔同技唔同cd,例如開完疾跑可以換脫戰加移速
記得係Lv120唔知咩版時出坑,而家都想玩返,頭先入game暴風城飛左陣唔知點搞,直接F4
你玩咩職 可能你隻職真係腳短職行得慢過人
牧師,跑速睇「加速」數值?
加速係副stat 影響CD+ cast speed
行路快d係有行叫速度 可以附魔 裝有低機率roll到
要至少有1% 先會show既隱藏mod
不過唔差太遠 都係慢
牧師你得招羽毛技係加速 慢過其他職係正常
由1lv玩起,點樣最快解鎖狐狸人種族
現在應該升到40lv就可以解鎖
唔肯定使唔使做埋大使館任務
開一隻龍人 58lv開始 出咗龍人新手村60lv左右就可以返去開同盟種族 超快
想跑得快要上盾+羽毛輪流放 可以加超耐跑速
開時光行者
玩熊貓人修仙模式
依個mode下極快70lv同ser有一個60lv角色可以開龍人
解完龍人新手任番暴風奧格大使館解狐狸人
8月大改版準備入番坑 台服仲有無人玩
8月意思有新資料片?
利申:決戰艾澤拉斯開始玩到暗影之境冇玩同好耐冇留意魔獸世界新聞
我都係見有廣告無啦啦咩地心之戰預售
八月尾新expansion
再兩星期之後開season 1
7月蝗服會開番
應該會有好多人回鍋台服
有無人玩緊美服
我自己覺得熊貓人成個故事同場景做得最好

最後圍攻奧格瑪都好精彩。
8月1號網易開返個server
班仆街終於可以返去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞