而家仲有冇人玩魔獸世界?

296 回覆
35 Like 2 Dislike
美服frostwolf 有香港人公會 kowloon
Same 覺得8版最好
有冇PVP玩家
主力玩奶媽可以一齊玩
S2上過2400
台美雙修 美服少玩
歐服求隊友
M+ 定 raid
無所謂啦
我而家solo on99咁
依家wow都幾solo friendly
不過都可以留個battletag 得閒一齊打吓m+/raid
我記得佢係第一隻game係逐分鐘計, 即係入完150點有1800分鐘你就真係可以玩足1800分鐘, 同一個年代d game最盡都係斷小時計
仲等緊前夕開,知唔知台服玩咩ser會多D香港人
10幾年前瘋狂地玩左5年,之後轉左工返通宵更就開始慢慢棄坑因為日頭放工返到屋企個個返緊工無人打副本。
台服得克羅之刃同老馬係支那ser
123區都有香港人玩
轉美服啦~
近排見wowc出返4.0 走去玩美服 奧格馬勁撚多人好撚正 係唔知有無港台公會
一聽奧格馬啲回憶番晒黎
60lv 年代玩過下
個帳號仲係到
而家玩返應該玩wow還是wowc好
你講緊正式版定經典版?
正式版定經典版?
冇玩正版嗰個好耐,
依家玩緊美版Classic SoD同近排趁Cata前夕返去玩下,
SoD P3太垃圾,依家淨係出團先會上線,
其餘時間都喺Cata前夕開心玩中

勤世:識啲英文而又心智成熟嘅成人去外國公會會開心好多
老老實實香港人自私,幫完佢唔該都冇聲我都預咗,
明明玩得魔獸九成九都起碼廿幾三十歲成年人,
但入面連所謂揸旗嗰啲都玩小圈子杯葛人,
唔識扮四條老屎忽文化,亂講嘢串人當有趣,
連對人基本尊重都冇
唔知以為同緊班小學雞玩
美服既可以玩熊貓人版本
佢好似有個新活動
正式版、經典版同專家版~~~
正服前幾日出左潘達賽季比人練小號
有件披風打怪解任打副本都有勁高機率跌野加佢屬性 甚至有埋加獲得經驗 暫時好似冇上限
重點係可以繼承
送埋全套同普通難度團本畢業
呢樣野會持續三個月 好適合新手/回鍋 練一堆人追進度

利申 美服跟台仔pvp公會
Cataclysm Classic 北美有冇咩 香港人公會
想玩返
等11.0回坑
到時好多大陸人應該返去國服,台服終於可以清静返
台服走左太多人去美服/棄坑
就算大陸人走 呢班都冇幾多會番去

最大問題係班大陸工作室本身互相洗分霸競技場已經玩謝晒全個pvp 呢個番唔到轉頭
洗到宜家大陸人係度 排個戰場都成粒鐘 走左應該唔洗再打40v40
Pve更加唔洗講 個氣氛勁差
大秘簡職簡到傻 裝等最好四件都高過晒開組條友死即屌滅即走 唔識路引多隻怪都就屌你老母
宜家連剩番既繁體人都唔少係咁

就算大陸仔走我都唔睇好
一係美服 一係唔好玩呢隻game
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞