而家仲有冇人玩魔獸世界?

296 回覆
35 Like 2 Dislike
以前互刷都有得亂入斷人combo
宜家衰到排都未必排到
香港人真係少
玩聯盟個班
8/9版個pvp飾pve用都勁到癲
8版仲要逼人刷pvp精華(勁好多)
唔計打M團
應該開邊都OK
聖天憤水日屠銀最多港台人士
但鎖左ser開唔到角色了
wow有冇可能用新引擎出2
鍾意D game可以捏角色高矮肥瘦
留discord or bnet ?
美服 pvper 多季鬥士
食家多唔多香港人玩美服 ?
美服最大問題係時差
好難搵到岩公會可以穩定出團
借問一下潘達利亞普通團隊成就, 囉頸鍊點解打完哂D 團本都仲係著灰色?

反而隨機個團本成就都done 左
謝謝
所以去親都係pvp
Pve 唔好彩你跟中個雙失公會同你講每晚11點開團真係玩撚死你 利申試過
之後要自己單拖跟鬼佬團
難得放假跟番團自己公會 同你講佢哋有fd跟左好多團冇裝 想你讓
美服frostwolf 有香港公會 <Kowloon> 主打raid 星期三四一 2200-0000
pt以上要自己組隊打
你係咪當隨團係pt?
應該唔會
此終成本太高 支出收入比例唔夠手機game咁好賺 加上暴雪見到出番classic都仲有咁多死忠玩 點會諗出2呀 隨時10年20年後重出多次classic添呀
所以如果想wow有2的話根本應該抵制wow 你越玩佢越唔覺得需要改
講經咩 之前美受幾個香港人公會全部跟香港時間出團啦
仲玩緊,ser係亞狂吼 🫡
跟果個時光mode升完70lv 後,要去邊,仲有好多任未解 但已經唔洗升lv
點去其他地圖
有冇接到去巨龍群島任務?
故事都係一個問題,好多英雄都被消費完,加下索爾都講到成頭白髮
退咗疫好耐

印象打到80
邊個位接?
主線任務應該自動接,睇下主線任務有冇接到關於巨龍群島既任務
如果冇, 試下去返暴風城或奥格瑪睇下有冇觸發
其實根本如果出wow2整到d野靚靚仔仔乎合番202x年應有既畫質就算成個故事重複番wow1咁重新開始番都肯定大把人玩 以家一路係度死磨隻wow根本就唔夠吸引新人 新人玩唔到一個月就直接棄 繼續靠班死忠撐住死唔斷氣
事件既成就我揀系統組,非隨機又ok
普通團本成就揀系統組非隨機就唔得?
謝謝剛剛回歸冇打幾年
80 封頂果陣玩過一兩個月
跟新手團打副本做錯野俾人點名屌即刻del game 冇再掂過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞