有冇人同我一樣坐4個鐘飛機已想死

564 回覆
1017 Like 214 Dislike
我坐過SIN - BER,反而覺得ok wor
最好個點係,佢兩餐都冇,去到落機之前先至開燈
個程我可以訓到成7,8 個鐘
屌真,飛長途真係好想躺平一下
試過啦,羽田去到新青森 tim
新幹線好訓到仆街,前個日係眼紅機
螺旋槳機係得ATR-72坐得舒服
你唔係坐business既好難訓到咁耐, 坐econ前面左右又嘈又郁身郁勢
Wifi其實幾錢
腰唔好真係飛日本都覺得痛苦
本身去日本搭開正航econ
上年見HX business唔算貴太多就試一次
可能以後單拖去日本都揀HX biz>ANA econ>其他正航econ
返工都差唔多日日係咁
喺高空氣壓唔同,有啲醫生話會靜脈曲張嗰啲,所以伸展下係好啲
試過坐8個鐘頭飛機已經想死
仲要已經唔係搭廉航
但因為我上機係訓唔到同埋又好容易急尿,時間一長少少已經係折磨
+1 飛台灣都好驚
手心出汗
細細個比死神來了套戲搞到有陰影
vpn移
佢可能去廣島扔原子彈
架妹定鬼妹
三月試過一次之後,如果自身條件許可的話長途都一定揀business
相反 我係好enjoy坐飛機既人 每次上機都幾興奮 鍾意坐窗口位可以時不時望下個天睇平d睇唔到既景色 就算飛5個鍾北海道都覺得時間好快過 如果我做到飛機司就好了 每日都可以對住個天
坐business係買舒適,將痛苦變成享受,訓唔著又可以食Anytime Menu
喺babycondom見到一樣嘅post,係咪可以相認
去韓國有汗蒸幕休息,之前冬天去搭紅眼機外面好凍,去汗蒸幕沖個靚凉焗個桑拿,去食堂飲杯凍甜米露降温,跟手求其揾個位訓有地暖勁舒服
飛美國/加拿大點轉? 經關島同檀香山?
日本轉嘅話橫跨太平洋都起碼 8 個鐘
咁未唔好去lor
美國呢D咁邪惡既國家有乜好去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞