(突發)大選在即英國BNO人士 聯署要求平權

165 回覆
139 Like 55 Dislike
同上次爭取bno visa讀大學收本地生學費一樣咋嘛,大把移英撚唔認同呢種蝗蟲行為,推到2046都無撚用啦,屌極都唔明。
單係同其他人講 bno 最基本應該住夠年期免考試都要比人屌蝗蟲
搵工根本無分別
1萬有望
平左權你父母有 你咪都有囉
推!!
仲爭幾百人就1萬喇!!!!
英國咁差。黃絲都頂唔順

自由呢樣野,有後路就得,唔洗日日好似諗經咁諗。
平權還平權, 濕鳩channel 收收皮先
人地澳門直接去左歐盟。你本垃圾BC
推到過萬
拎完英籍就返香港
終於有人識玩。之前華人討厭政治撚真係cls

莫講話你BNO香港人根本係好小數,人哋印度佬/巴基斯坦佬已經圍威喂爭取咗百鳩幾年,PM都做埋。Muslims最早都6,70年代先去,都做到London市長。

仲有人話怕當地人不滿。就係election先個個黨衝出嚟搶人啦,不滿
因為香港人最buy劃線論,例如保險post連燈仔明顯唔想保埋病歷差過自己的人

賣左幾層/近退休的人唔受惠於學費優惠,所以屌9其他人

個個香港人都想劃線劃到剛好自己奶到盡.盡量踢走其他人
呢種就係香港人特有的港式愚昧

南亞人攪權益唔會如此笨柒所以力量好強
跨國企業有南亞幫,成堆南亞去洋人政壇企穩
皆因團結

而香港人呢
聯署都已經唔洗你做攪手
成堆港豬周圍叫人杯葛

香港人攪多100年都係nothing
一群只會自我分化的廚餘永不可能成功
當你覺得別人的要求不值一提起勢狂反
下次你有其他野想吹雞, 果班友只會食花生

呢個就係點解在英港人集會唔洗幾年已經霉過香港堆同鄉會
香港海外民主運動就係香港人一手玩死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞