[新一季來了]無職轉生~到了異世界就拿出真本事~第二季下半 (1)

990 回覆
40 Like 5 Dislike
女僕機械人 毒撚的浪漫
同渣高達 做超級英雄之類差唔多

張床單爛左個忽係咪剪左黎留念
暫時第一集有返水準, 希望保持到落去啦
無記錯好似係,剪左落紅果個位做紀念
屌你比個人偶嚇死
勁快就睇完又要等一個星期
暫時睇落節奏都ok,希望之後唔會飛得勁快
同埋白毛最後個下笑容真係婆爆
保羅:你老母都未搵到就學人結婚
屌睇鬼片咁明明早睇過小說都比佢嚇親
佢專登hold住係天花板個鏡頭定格幾秒真係好識玩
好彩未睇前唔覺意睇到呢個留言,唔係實比佢嚇死
我睇完啲留言有定心理準備都係嚇死
LM
個氣氛仲要做得好好
兇宅你買唔買先
16歲(已上車)
大佬夜晚晚睇差啲嚇死我
推薦你睇我獨自升級,會啱你多啲
咁主角真係垃圾心態黎架
如果你係想睇主角可以一集變咗另一個人個種可以去睇 平凡職業/罪惡王冠
想問下男主其實仲有無揾老母?
今集作畫好咗少少
要大家等都值得
第二季第13集補充
決定繼續用住4層quote先, 如果有可能會劇透嘅內容先用防透功能
今集水準唔錯估唔到除靈會用大半集原本已經做好心理準備會幾頁ppt帶過

1. 聖物+1 唔洗問了 就係床上面剪落來的仲特登比2個畫面張穿窿床單

2. 有女之後成個人自信返晒來

3. 聽到做男主條女就會有好多肉食之後狗狗就走來色誘男主, 然後比盧迪一野手刀打頭

4. 上一篇補充都有講過有少少劇透到呢集下次會再小心啲

5. 去搵七星嘅路上盧迪仲有撞到副校長, 大概就係得知盧迪病好之後想挽留, 然後盧迪話仲未有計劃要退學

6. 同七星傾計證明做咗幾十年毒撚就算有女都係毒撚格竟然搵一個思鄉病+失戀中嘅少女分享: 我有family啦我有老婆啦
事後盧迪後悔冇讀好空氣

7. 原本上面呢堆野都應該係上一集就做, 呢度同小說有少少出入

8. 就算轉生異世界, 一樣係有樓有高潮冇樓冇資格結婚

9. 札諾巴: 如果唔夠錢買樓可以搵我幫手, 就算係全市最大果間屋都不在話下 盧迪表示自己真係山窮水盡果刻先會搵佢幫手

10. 盧迪去搵AA睇樓, 發現呢間屋超平只係區內同類型嘅半價, 雖然已經好平, 但盧迪仲好厚臉皮咁講價 最開始盧迪係想人免費送比佢 , 為此佢響晒所有可以響嘅朵, 包括愛麗兒, 魔王巴蒂, 最後成功再劈一半

11. 3人組隊去除靈, 呢part真係收貨有突, 順帶一提, 札諾巴手上枝棒係盧迪用土魔術整的, 據說超級重, 但札諾巴可以好似拎樹枝咁輕鬆咁使用.

12. 到夜晚盧迪好認真咁為自己立死亡flag 希望可以退散不安, 但另外2個人認真嘅回應反而令盧迪更不安

13. 由於響咗公主嘅朵來R discount 所以希露菲佢地根本唔洗主動調查都知盧迪為咗結婚去咗買樓

14. 自動機械人set好咗program 行固定路線做每日清潔同保安, 咁岩札諾巴撞開咗度壞門, 令自動機械人可以走出屋巡查, 所以佢地第一次聽到聲之後搵晒全屋都見唔到隻野

15. 搞掂晒野當然係要裝修屋企, 但速度相當快, 從除靈到帶希露菲參觀只係隔咗2個禮拜, 裝修師傅係塔爾韓德個老友來, 經麗潔介紹過來同盧迪裝修, 據聞呢位師傅名氣相當高, 唔會輕易出手幫人開工

16.屋企個壁爐係名牌野來 所以特登留低冇換到

放落神龕嗰盒好似係
咁係因為你後生未試過同條女扑完佢人間蒸發
同埋佢已經世界top 魔力仲有乜好練,點練都唔夠龍神打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞